2777
2789
عنوان

مدرسه پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 717 بازدید | 27 پست
شوهرم میگه دولتی شلوغه ، ساختماناش داغونه ، پسرمم پرتوقع شده

ببین منم شوهرم همین رو گفت درست میگه از جهت شلوغ بودن نمیشه به سی و چندتا دانش اموز مثل مدارسی که حداکثر بیست تان رسیدگی کرد پسر منم فکر میکنه دولتی بده اما از طرفی هم بچه بد عادت میشه هم تو مدرسه دولنی بچه ها با دست و پا ترن..  من که خیلی خیلی تجربه بدی داشتم دولتی ها ۱۲تعطیلن حالا بچه من زبان و رباتیک مثلا تو مدرسه نخونه خودم بعدا میذارمش کلاس بخدا برای من که ارزش نداشت استرس فقط و خستگی بچه

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

دقیقا همین ساعت، چکارکنم مدرسه کنار خونه قدیمی وشلوغه ، اصلا امکانات اون رو نداره

خود بچه هم مهمه دیگه 

مگه بچه هایی که اونجا درس میخونن ، بچه نیستن ؟؟ 

الان بچه است و به حرف شما میشینه پای درس هاش ولی اینطوری پیش بره ممکنه چند سال دیگه از درس زده بشه 

یه بار بردمش نزدیک خونه ، گفت نه من نمیخوام ، میگم نکنه بیاد اینجا درجا بزنه

نه ببخشید خودت میدونی باز اما پسر من گریه میکرد میگفت دوستام نباشن ال میشه بل میشه باباشم ادامه داد بعد یهو شش تا از دوستای خوبش بعد کرونا که دیدن هزینه اضافیه واقعا رفتن دولتی الان خیلیم راضی هستن البته میگم خونه هاشون جای خوبیه و مدرسه خوب زیاده تو اون محدوده 

همین ، من اگر جای بهتری بود حتما دولتی برده بودمش

میفهمم من الان واسه دومی هم استرس دارم ولی بتزم فکر نکنم همسرم زیر بار این مدرسه که میگم بره حالا خدایی هزینه هام خیلی بالاست ما سطح مالیمون خیلی معمولیه هزینه غیر انتفاعی خیلی بالاست اما من دارم میبینم بچه های دولتی فرقی ندارن بخدا فرقشون میدونی چیه تکلیف بیشتر مینویسن به خودشون بیشتر متکی هستن و بیشترم حساب میبرن از معلم خیلیم خوبه من پسرم دو صفحه مشقش زیاد میشه گریش در میاد 

منم‌ فرزند کلاس دوم ابتدایی دارم که در مدرسه دولتی درس میخونه

دخترم از لحاظ درسی هیچ مشکلی نداره به راحتی در کلاس درس رو یاد میگیره و با تسلط به خونه میاد از لحاظ اخلاق و ادب هم خداروشکر خیلی خوبه کلاس زبان میره الان داره فمیلی فرندز ۳ رو میخونه اینم بگم هیچ مشکل مالی نداشتم خودم خواستم دولتی بره 

امااااا شما بیا انواع اقسام بچه‌های لوس و بی دست و پا نشونت بدم که دارن غیر انتفاعی درس می خونن و از خانواده خودم هستن و اصلا بچه های زرنگ و خیلی تاپی نیستن فقط دارن پول هدر میدن پدر و مادرشون هم میشینن این ور اون پز میدن که ما پولداریم شهریه آنچنانی میدیم 

ولیییی به نظر من تربیت صحیح بچه رو می‌سازه نه جنس در و دیوار 

من پیشنهادم اینه که با فرزندتون صحبت کنید ببینید پیشنهاد و انتخاب خودش چیه 

اگر خودش در تصمیم گیری دخیل بشه بیشتر همکاری می‌کنه

ایران مادر مشترک همه ی ماست به خاطر دعوای خواهر برادری مادرمون رو به مرد همسایه نمیدیم

خودش میگه اینجا نمیرم دولتی کنار خونه هم نمیرم جایی دیگه

میگم ببخشیناااا

این شوهرتون که ادعاش گوش فلک رو کر میکنه بگو جای خونه  رو عوض کن

چطوریه که خونه محیطش خوبه اما مدرسه رو نمیپسنده؟

خودش میگه اینجا نمیرم دولتی کنار خونه هم نمیرم جایی دیگه

عیبی نداره به دلش راه بیا 

من بودم یه جای سوم براش پیدا میکردم ولیییی به شرط اینکه خیلی پرانرژی با برنامه درس و تکلیفش رو پیش ببره و اینم بگو که دیگه نمیشه مدرسه عوض کرد که خدای نکرده بدعادت نشه

ایران مادر مشترک همه ی ماست به خاطر دعوای خواهر برادری مادرمون رو به مرد همسایه نمیدیم