2777
2789
عنوان

دیشب تاصبح نخوابیدم ... الانم ...!!

705 بازدید | 35 پست

کیا مثل من درگیر بچه دارین؟

خواب شب کلا تعطیل شده واسم نوزاد دارم 

الانم نشستم دارم نسکافه میزنم هیچکسی هم رسما کمک حالم نیست 

البته از کسی توقعی ندارم فقط خداکنه مریض نشم

این روزارو گذروندم.. ..واقعا سخته ولی به شما هم میگذره 😍🌹

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم ک باردارم هفته ۳۷ اصن خواب ندارم صبحا ساعت ۶ دلم ضعفم میره باس پاشم یچیزی بخورم 

منم همینم.البته هفته ۳۰ام

تا صبح قضا سهل و سهیلش به که باشد.تاشام قدر رجعت و میلش به که باشد.در بزم وصالش همه کس طالب دیدارتا یار که را خواهد و میلش به که باشد
درخواب ناز

منم مثل تو نه خودش میخوابه نه میزاره من بخوابم 

تمام مرده شویان راضی به مردن مردم هستند!!!😔 زندگی یک اثر هنریست نه، یک مسئله ریاضی بهش فکر نکن ازش لذت ببر🤩🤩یاد سهراب بخیر..!     آن سپهری که تا لحظه خاموشی گفت    تومرا یاد کنی یا نکنی.      باورت گر بشود گر نشود.   حرفی نیست.   اما نفسم میگیرد در هوایی که نفس های تو نیست