2821
2789
عنوان

ناامیدم 😔😔

99 بازدید | 13 پست

خیلی ناامیدم 😔خانوادم به شدت واسه رسیدن به عشقم مخالفن و منم افسرده شدم یعنی به حدی افسرده شدم که بابام میگه چرا موهای پاتو نمیزنی و چرا اصلاح نمیکنی و از این حرفا 😔اخر این ماه قراره بیان خاستگاریم و منم چله زیارت عاشورا به روش حق شناس و ختم سادات و ۲۰۰۰صلوات و شروع کردم و دارم میخونم ولی خوب با عشقمم حرف میزنم میدونم خدا دلمو میبینه میدونم بازم امام حسین دستمو میگیره ولی استرس دارم و میترسم 😔توروخدا نصیحت نکنید فقط کمک کنید

منم پشمای پام رو نمیزنم خداروشکر بهم گیر نمیدن نا امید هن نیستم

حسی رو تو قلبم به‌وجود آوردی که مطمئنم اگه نبودی هیچوقت تجربش نمیکردم.                 عشقم غفور♡                                       پنجمین حساب کاربری( اولین عضویت من در سایت ۱۴۰۰/۱/۸)                                  

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تو دیگه چرا نمیزنی 😂

حوصله ندارم 

حسی رو تو قلبم به‌وجود آوردی که مطمئنم اگه نبودی هیچوقت تجربش نمیکردم.                 عشقم غفور♡                                       پنجمین حساب کاربری( اولین عضویت من در سایت ۱۴۰۰/۱/۸)                                  
😂واقعا

میخوای برات عکس بگیرم؟؟

بخدا عین پاهای پدرمم مثال نیست هااا عین پشمای پدرم

البته همیشههه زیر بغل و اونجا رو میزنم بجز دست و پا 

میخوای برات عکس بگیرم؟؟ بخدا عین پاهای پدرمم مثال نیست هااا عین پشمای پدرم البته همیشههه زیر بغل و ...

والا منم انقدر زیاده دیگه امروز بابام اعتراض کرد میگفت انگار میخوام برم خاستگاری واست داشت مسخرم میکرد😂😂😂

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز