2821
2789
عنوان

ناامیدم 😔😔

99 بازدید | 13 پست

خیلی ناامیدم 😔خانوادم به شدت واسه رسیدن به عشقم مخالفن و منم افسرده شدم یعنی به حدی افسرده شدم که بابام میگه چرا موهای پاتو نمیزنی و چرا اصلاح نمیکنی و از این حرفا 😔اخر این ماه قراره بیان خاستگاریم و منم چله زیارت عاشورا به روش حق شناس و ختم سادات و ۲۰۰۰صلوات و شروع کردم و دارم میخونم ولی خوب با عشقمم حرف میزنم میدونم خدا دلمو میبینه میدونم بازم امام حسین دستمو میگیره ولی استرس دارم و میترسم 😔توروخدا نصیحت نکنید فقط کمک کنید

منم پشمای پام رو نمیزنم خداروشکر بهم گیر نمیدن نا امید هن نیستم

حسی رو تو قلبم به‌وجود آوردی که مطمئنم اگه نبودی هیچوقت تجربش نمیکردم.                 عشقم غفور♡                                       پنجمین حساب کاربری( اولین عضویت من در سایت ۱۴۰۰/۱/۸)                                  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

تو دیگه چرا نمیزنی 😂

حوصله ندارم 

حسی رو تو قلبم به‌وجود آوردی که مطمئنم اگه نبودی هیچوقت تجربش نمیکردم.                 عشقم غفور♡                                       پنجمین حساب کاربری( اولین عضویت من در سایت ۱۴۰۰/۱/۸)                                  
😂واقعا

میخوای برات عکس بگیرم؟؟

بخدا عین پاهای پدرمم مثال نیست هااا عین پشمای پدرم

البته همیشههه زیر بغل و اونجا رو میزنم بجز دست و پا 

میخوای برات عکس بگیرم؟؟ بخدا عین پاهای پدرمم مثال نیست هااا عین پشمای پدرم البته همیشههه زیر بغل و ...

والا منم انقدر زیاده دیگه امروز بابام اعتراض کرد میگفت انگار میخوام برم خاستگاری واست داشت مسخرم میکرد😂😂😂