2777
2789
عنوان

غذا و کادو برای مهمون چی خوبه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2698 بازدید | 145 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هدیه که لازم نیست شما بدین! معمولا به میزبان میدن......غذاهم دسر مشکوفی یامسقطی وپاناکوتا، سالادالویه، سالاد، سوپ، زرشک پلوبامرغ وته چین، شربت، نسکافه ودوغ ونوشابه، شیرینی واین چیزا من باشم اینجوری پذیرایی میکنم......عروسی رفتی هدیه بده

مطمئن باش که مهرت نرودازدل من                                 مگرآن روز که درخاک شود منزل من
تازه؟😑😑 فقط نگو که تدارکات شام هم داشتین

نه دو سال پیش ولی باز خییییلی کم بود پدر شوهرم عروسی نگرفت برامون ولی بابام گرفت فقط هم عمه های شوهرم دعوت کردیم اونم انقدر اصرار کردن که میخوایم بیایم اونم تو یکی از بهترین تالارای شهرمون حدودا ۲۰۰تومن برای هرکسی دراومد بعد اینا برداشتن ۱۰۰تومن اوردن برامون 😐

گفتم یبار پاگشا کنم ک آشنا هم بشم روم بشه برم عروسی 

به نظرم لزومی نداره کادو بدی باز خودت میدونی

یادمان باشد به خاطر بی کسی هرکسی را به زندگیمان راه ندهیم با بی کسی میشود زندگی کرد اما با هرکسی نه 
بله ما میزاریم گفتم بالا تر بخون گلم 

خسته نمیشی اینهمه تدارک میبینی؟

بنطرم دوجور غذا با مخلفات عالیه

اونم تازه عروسه سختش نشه

بعد میری خونشون سیب زمینی آتیشی میذاره جلوت پرات میریزن ها😄😄

هدیه که لازم نیست شما بدین! معمولا به میزبان میدن......غذاهم دسر مشکوفی یامسقطی وپاناکوتا، سالادالوی ...

هدیه عروسی ک جداس این حالت پاگشا میدم ک آشنا هم بشیم یبار بشه زحمتم