2777
2789
عنوان

غذا و کادو برای مهمون چی خوبه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2698 بازدید | 145 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سوپ شیر زرشک پلو با مرغ البته برنجشو ته چین میکنم قرمه و فسنجون از هر کدوم ی مقدار خیلی کم بادمجو ...

اینا عالیه

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟
سوپ شیر زرشک پلو با مرغ البته برنجشو ته چین میکنم قرمه و فسنجون از هر کدوم ی مقدار خیلی کم بادمجو ...

اولا به نظر من لزومی نداشت قبل عروسی دعوت کنی . بزار برا بعد عروسی...

حالا اگه مجبوری خیلی ساده تر برگزار کن . مگه نمیگی ۴ نفر هستید یا قرار بزارید بیرون رستوران یا توی خونه هم نهایت زرشک پلو بت قرمه سبزی . کمی ژله و یه نوع سالاد ....اینهمه غذا چه خبره....

برای زیبا زندگی نکردن کوتاهی عمر را بهانه نکن، عمر کوتاه نیست ، ما کوتاهی میکنیم ❤

قرمه يا فينجون بكي رو حذف كن، چه خبره چند نفر ادم هستيد، كم باشه ولي با كيفيت و خوشمزه، اينا خورشتهاي سنگيني هستند به فكر معده هم باش.  

سلام عزيزم اينا هم خوب ميشه

زرشك پلو با مرغ شكم پر درسته

خورشت قورمه سبزي 

دلمه يا كشك بادمجون

ژله و دسر  پان اسپانيا يا چيز كيك 

سالاد اندونزي

سالاد فصل

ماست و ترشي 

http://www.ninisite.com/discussion/topic/1380252/داستان-ازدواج-من