2789
عنوان

نژاد پرستی 🥴😀😀😀😶😶😶😶😶

483 بازدید | 26 پست

هیچوقت فکرشم نمی کردم این حرفها رو بزنم مگه دل شکوندن جرم نیست 

چرا بخاطر ملیت یه نفر آنقدر تحقیرش میکنیم این کارا مارو کجا می‌رسونه فقط وقتی میتونی بفهمی که چقدر درد داره که یه نفر تورو بخاطر ملیت ات‌ مسخره کنه 

به ترکها و کره ای ها می‌گفتیم نژاد پرست 😏

عزیزم ناراحت نباش فقط توی نی نی سایت پر از نژاد پرسته بیرون اینجوری نیست 

تقریبا چهارسال ایران تحت تحریم شدید دارویی قرار داشت احتمالا کسایی که بیماری خاص دارن سختی های اون زمان رو یادشونه ولی بالاخره ایران با وجود تحریم های همه جانبه تونست کارخونه ی دارو بزنه و مشکلات دارویی تا حدود زیادی از جمله مشکل نبود انسولین برطرف شد یعنی منی که باید هفته ها شهر به شهر و داروخونه به داروخونه میگشتم بلکه دو قلم انسولین بگیریم میتونستم شونزده قلم انسولین بدون هیچ محدودیتی دریافت کنم داروهای تولید داخل کیفیتی برابر با نسخه های آمریکایی و قیمتی بسیار مناسب تر داشت به هرحال پنج سال گذشت تا اینکه یه عده احمق خوش بخت بی دغدغه برای ایران التماس جنگ کردن و کارخونه ی تولید دارو که حالا رقیب شرکتای خارجی شده بود بمبارون شد چون دیگه نمیتونستن ایران رو بابت کمبود دارو تحت فشار قرار بدن در این اتفاق نه آمریکا مقصره نه اسرائیل مقصر صد در صد شمایی هستی که التماس جنگ کردی شایدم خدا مقصره که انقد تورو خوش بخت کرده که دغدغه و ترس کمبود دارو نداری بنابراین روزی ۴وعده همزمان با تزریق انسولین از خدا طلب همین بیماری رو برای تک تکتون دارم((انشالله))

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ملیت ک مسخره کردن نداره ،شاید بخاطر رفتاریااخلاقشون مسخره بشن

قبلا ازابرهای تیره بدم میومد چون کوچیکترین دلخوشیمو ازم میگرفت😭اماالان خیییلی دوسشون دارم چون منو یاد اون دلخوشیم میندازن چقدارامش داشتم که تنهافکرم ابرهای تیره بود😓😞

خوبه که نژاد پرست نباشیم ولی یه وقتی میان مملکت ادمو مفت اشغال میکنن انواع مشکلات معیشتی امنیتی ...برای حاکمیت یا مردم اون کشور درست میکنن تاکسی اعتراض کنه بازرنگی بهش انگ نژاد پرستی میزنن

خوبه که نژاد پرست نباشیم ولی یه وقتی میان مملکت ادمو مفت اشغال میکنن انواع مشکلات معیشتی امنیتی ...ب ...

ولی چرا نمیگی دولت اون کشور بی عرضه ست 

ک ن مدیریت اقتصادیو بلده ن مدیریت ورود مهاجرینو

مشخصا ایراد از خود مسئولینه کشوره 

نژاد پرستی خوب نیست ولی اینکه کارگر ایرانی از کار بیکار بشه بخاطر اینکه اونا با دستمزد پایین کار میکنن اینم خوب نیست

خیلی ازتون ممنونم مامانای قشنگ که میاین تو تاپیکام وقت میذارید جواب میدید خیلی بهم کمک میکنید تو نی نی داری 😘😘❤️❤️❤️❤️ چرا امضام پاک شده   تاپیک خوب تاپیکی است که ترکیده   
مثل افغان ها پر شدن 😏😏😏

دقیقا چهارمیلیون ایرانی بیکارکردن سالی یک میلیارد دلار ارز از کشور خارج میکنن  مالیات درستی هم نمیدن براحتی کارو زندگی میکنن همه جاهم از کشور ما بد میگن 

بابای من کارش وارادته کرم و ماسک و .. وارد می‌کنه 

بخدا قسم حدود 6الی 7ماه پیش که ایران یذره شلوغی بود 

بابام از سفر ترکیه و کره جنوبی میگه 

میگه ایرانی های مقیم ترکیه و کره اعتراض کرده بودن و می‌دونی 

اونها چی گفته بودن گمشن برن خونه خودشون 

چرا اینجا اومدن  هزارتا حرف بد و بیراه 

بابام گفت دلم خون شد 

همین رفتاری که ما با افغانی ها داریم ترکها و کره ای ها عربها  و اروپایی بدترش رو با ما دارن 

ببین یعنی هر کی خورد وبرد کار افغانی هاست 

یعنی اختلاص و راند و روابط حسنه ایران با کشورهای دیگه هم تقصیر اینهاست؟

برو تو نت سرچ کن 

بابت حق اقامت چقدر هر ساله خرج میکنن 

فقط کارگرن 

شغل دولتی و.. ندارن 

حق تحصیل دارن اما نمیتونن شاغل بشن

[QUOTE=284761853]دقیقا چهارمیلیون ایرانی بیکارکردن سالی یک میلیارد دلار ارز از کشور خارج میکنن  

تا جااییی که من افغانی دیدم یا کارگرن یا خیاط 

نمیشه بی مسولیتی 

بعضی از افراد دولت رو نادیده گرفت