2777
2789
عنوان

نژاد پرستی 🥴😀😀😀😶😶😶😶😶

| مشاهده متن کامل بحث + 492 بازدید | 26 پست
بابای من کارش وارادته کرم و ماسک و .. وارد می‌کنه  بخدا قسم حدود 6الی 7ماه پیش که ایران یذره ش ...

فرانسه یه خانم مریض شدن پرستار اومده بالاسرش پرستاره ایرانی بوده خانمه گفته من نمیخوام پرستارم ایرانی باشه یه پرستار از کشور خودمون بیاد بالاسرم 

همجا همینه همین دیدی ما به افغانیا داریم اونا هم به ما دارن اما خب ایرانی های که میرن خارج پولدار یا تحصیل کرده هستن و قانوتی میرن اما افغانیا که میان اینجا قاچاقی میان پولدار و تحصیل کرده ام نیستن و بعضیاشون خیلی راحت میتونن کار خلاف قوانین انجام بدن و برن هویت ندارن که 

ببین یعنی هر کی خورد وبرد کار افغانی هاست  یعنی اختلاص و راند و روابط حسنه ایران با کشورهای دی ...

چرا قاطی میکنی بیست میلیون افغانی پرشدن توایران اشغال وطن  چه ربطی به اختلاس گر داره؟همه جورشغلی دارن فقط دولتی ندارن مگه بقیه همه ایرانی ها همه دولتی هستن؟

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

فرانسه یه خانم مریض شدن پرستار اومده بالاسرش پرستاره ایرانی بوده خانمه گفته من نمیخوام پرستارم ایران ...

عزیزم درسته 

غیر قانونی اومدن خیلی اشتباهه اما از ماست که بر ماست مسعولین محترم نباید جلوشون رو بگیرن ؟

حقشونه وطن فروش ها  کسی که وطن فروشی می‌کنه می‌ره حقشه بزار گم شن  اگه هم رفتن بشینن بی ...

باور کن چندسال دیگه خیلی راحت میتونن ایرانو تصرف کنن همشون ولی بچه دارن اما ایرانیا یا یکی یا دوتا و جمعیت ایران رو به پیری هست اما جمعیت اونا رو به جوانی و روز به روز هم بیشتر میشه 

ببینم اینایی الان دلسوزی میکنن اون موقع چکار میکنن 

مقایسه میکنن ببینین ایرانی ها هم مهاجرت میکنن درسته ایرانی ها مهارجت میکنن اما قانونی کشور مقابل تا مطمعن نشه که هر ایرانی میاد سود داره واسش اصلا قبول نمیکنه که گرین کارت بده اما افعانیا دارن قاچاقی میان فقط هم کارگرای خوبی هست انصافا

خوبه که نژاد پرست نباشیم ولی یه وقتی میان مملکت ادمو مفت اشغال میکنن انواع مشکلات معیشتی امنیتی ...ب ...

عزیزم معلومه خیلی دلت پره 

خب مسعولین کشور  وظیفه دارن اجازه ندن که  

اونها غیر قانونی بیان 

اما افغانیها که اکثرن یا کارگر آزاد آن یا خیاط 

حق تحصیل دارن که بابتش پول میدن حق اقامت پول میدن 

اجازه کار دولتی و ... ندارن 

بنظرت اهمال‌ کاری از جانب بقیه نبوده؟

عزیزم درسته  غیر قانونی اومدن خیلی اشتباهه اما از ماست که بر ماست مسعولین محترم نباید جلوشون ر ...

اره باید بگن‌برگردین 

والا ماهم وصعیتمون با اونا انچان فرقی نمیکننه 

برگردن کشورشون 

اینهمه میگن کمبود اب داریم گاز کم مصرف کنید برق کم‌مصرف کنید خب اینا برن نصف ایران خالی میشه  و کمی از این کمبودا جبران میشه 

اینقد تعدادشون زیاده همه کار میکنن میتونن راحت کرایه خونه رو بدن خیلی شهرا بخاطر همینا کرایه ها بیشتر شده حتی تورم کم بوده اینم روش 

باور کن چندسال دیگه خیلی راحت میتونن ایرانو تصرف کنن همشون ولی بچه دارن اما ایرانیا یا یکی یا دوتا و ...

چی بگم آخه خیلی جنایت ها انجام میدم از تجاوز گرفته تا.... زن هاشون صیغه افراد متاهل میشن .. هیچ قانونی هم در مقابلشون جواب گو نیست چون هویت ندارن 

حقشونه وطن فروش ها  کسی که وطن فروشی می‌کنه می‌ره حقشه بزار گم شن  اگه هم رفتن بشینن بی ...

پس ایرانی های خودمون که رفتن کره و ترکیه و...  اونا هم وطن فروش آن ؟

اگه بجای افغانیها اوکراینی ها هم بودن این حرفو می‌زدی 

قطعا نه چون ما غرب پرستیم