2777
2789
عنوان

شوهر از خود راضی من

1474 بازدید | 27 پست

خانوما سلام 26 سالمه سوعرم 29 سالشه چهار سال ازدواج کردیم یه پسر 4 ماهه هم دارم خسته شدم از دست سوهرم دوسش دارم اما واقعا نمیدونم به چیش باید دلم خوش باشه فقط اخلاق خوبی داره و مهربونه البته مغرور و لجبازم هست ک این اخلاقش بشدت رو مخمه وقای آشتی باشیم خوبه اما وقتی قهر میکنیم اصلا براش مهم نیست بخدا نه حرف نه زنگ حتی گاهی زنگ و پیامم جواب نمیده اهل خیانت نیست مطمعنم وفادار اما واقعا خیلی مغرور و اینک حرف حرف خودشه تازه ازدواج کرده بودیم نصف وام ازدواجو زد به کاری نگرفت بخاطر کرونا مغازه رو جمع کردیم پولمون نابود شد باز الان وام گرفته یکم وسایل هریده گذاشته گوشه خونه با ماهی پنج تومن مگه میشه زندگی گذروند میره کارگری هر کسیم بهش کار پیشنهاد میده فقط نه میاره اعصابمو خرد کرده دیونه شدم از دستش تو این چهار سال هیچ پیشرفتی نکردیم همه دوستاش یا یدونه ماشین یا خونه یا حداقل یه کار خوب دارن اما شوهر من هیچی نداره بازم به خودش مینازه بخدا اگه کمکای پدر شوهرم نبود به نون شبمون محتاج میشدیم خسته سدم دیگه واقعا باید باهاش چ برخوردی کنم که یه کار خوب و پر درآمد بزنیم واقعا خسته شدم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اول اینو سوهر خودتو با کسی مقلیسه نکن

دوما مگ بده ادم خودشو دوست داشته باشه؟

سوما باهاش جدی باهاش حرف بزن بگو‌ یه کاری اوکی کنیم ک درامد خوبی دلشته باشی

زیر هر آسمونی باشی بدون بارونش منم💖
شوهرمنم کاری وزرنگ نیست برعکس شوهر خواهرام.ولی خب چ کنیم

شوهر من کاریه اما زرنگ نیست همش خر حمالی میکنه همیشه خدا بی پولیم حالا شوهر خواهرام لخدا همین امسال خونه خریدن ملشین خریدن این فقط عین بز نگاه میکنه😡

شوهر منم یکی مثل شوهرتو تا خوبه فرشته است وقتی قهره کلا منو نادیده میگیره،حرف نمیزنه،تلفن جواب نمیده کاری به کارمم نداره،خانوادش چیزی درموردشون نگم بهتره،تو کارخونه کارمیکرد یهو استفا داد دراومد الان رو ماشین کار میکنه اگه کمکای بابام نبود واقعا من کم میاوردم،دختر۴ساله دارم چندروزه مهلت خونه تموم شده ن پول داره جایی بگیره ن میخواد ک جایی بگیره و ن کمک بابامو میخواد قبول کنه ....خلاصه اینجور مردا فقط زنشونو پیرمیکنن...تازه فکر میکنن خودشون علامه دهرن بقیه نفهمن

اول اینو سوهر خودتو با کسی مقلیسه نکن دوما مگ بده ادم خودشو دوست داشته باشه؟ سوما باهاش جدی باهاش ...

بخدا میام باهاش حرف بزنم همچین ناراحت میشه ساکت میشه همین دیشب حرف زدم انگار با دیوار داشتم حرف میزدم اخرم گفتم هر کی هر کار پیشنهاد میده میگی نه هم خودتو بدخت کردی هم ما رو ناراحت شد

شوهر من کاریه اما زرنگ نیست همش خر حمالی میکنه همیشه خدا بی پولیم حالا شوهر خواهرام لخدا همین امسال ...

شوهرت فکر اقتصادی خوبی نداره تو راهنماییش کن بازبون خوش یه سره هم کلیک نکن 

یه جوری هم بهش نگاه نکن و حرف بزن که فک کنه تو بی عرضه حسابش میکنی

شوهر منم یکی مثل شوهرتو تا خوبه فرشته است وقتی قهره کلا منو نادیده میگیره،حرف نمیزنه،تلفن جواب نمیده ...

واااای دقیقا همینه بخدا من باید غصه بخورم که ای وای موعد خونه امد اصلا بفکر این نیست که تا کی مستاجر و خانه بدوش باشیم تا کی دستمون جلو ننه باباش دراز باشه میگه پول کارمندی که پول نیست خب از جای دیگ پول خوب بیار انگار درآمدش چقدر زساد ک به پول کارمندی راضی نمیشه جناب خسته ام کرده حیف که نمیتونم هیچ جوره به جدایی فکر کنم 

بخدا میام باهاش حرف بزنم همچین ناراحت میشه ساکت میشه همین دیشب حرف زدم انگار با دیوار داشتم حرف میزد ...

مردا برخلاف ظاهرشون نیاز به دیده شدن و محبت دارن دلشون میخواد همیشه قهرمان باشن واسه زن و بچشون این نیازشو سرکوب نکن

شوهرت فکر اقتصادی خوبی نداره تو راهنماییش کن بازبون خوش یه سره هم کلیک نکن  یه جوری هم بهش نگا ...

میدونی میگه با لحن بد حرف میزنی از بس حرف میزنه هیچی بیان نمیکنه اخر میگم بتی یا دیواری یه عکس العملی نشون بده بخدا دنیا رو به یورش گرفته بهشم میگم میگه کاش همین طور بود بخدا دلم از این میسوزه مثل چی از صبح تا شب می‌ره کارجری میکنه اما راضی به هیچ‌کاری نمیشه رانندگی دوست نداره مغازه دوست ندار نمیدوتم اقا چی میخاد 

مردا برخلاف ظاهرشون نیاز به دیده شدن و محبت دارن دلشون میخواد همیشه قهرمان باشن واسه زن و بچشون این ...

خب نیازامو برطرف بکنه مگه مرض دارم سرکوفت برنم بخدا تا چند ماه پیش سرکار میرفتم یه قرون برا لباسمم ازش نمیگرفتم 

میدونی میگه با لحن بد حرف میزنی از بس حرف میزنه هیچی بیان نمیکنه اخر میگم بتی یا دیواری یه عکس العمل ...

بگو حداقل بره کارگر یه کارگاهی یا کارخونه ای چیزی یا دوشیفت کار کنه اگر که کاریه