2777
2789
عنوان

هدف

| مشاهده متن کامل بحث + 228 بازدید | 59 پست
نزدیک یک ساله باهم دوستیم(بیشتر از یک سال) یه جمع حدودا ۲۰ نفری هستیم  خیلی مودت میخوره بهمون ...

ما هم ی گروه داریم تو تلگرام با بچه های نی نی سایت نکنه هم گروهی باشیم 😁😁البته ما ی مشت خل و چلیم اسم گروهمونم دنیای دیوانه هاس🤣

مگه میشه تو خونه تولید کرد؟ چقد جالب نمیدونستم😃

آره میشه ولی به سختی کل خونه شده مواد اولیه طفلی همسرم چی میکشه از دست من مثلا یخچالو باز میکنی جای خوراکی رژلب های من داخلشه تا خشک بشن🤣یا مثلا میبینی همین امروز دستمال کاغذی میگیره فردا میگم نداریم ی خروار هم دستمال کاغذی کثیف میدم دستش پرت بزنه خیلی سختمه تو خونه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما هم ی گروه داریم تو تلگرام با بچه های نی نی سایت نکنه هم گروهی باشیم 😁😁البته ما ی مشت خل و چلیم ...

ن ما تلگرام نیستیم

ی فروم خصوصیه مثل اینجا دور همیم اونجا

همون روحم که رو دکل بود =)))💙💜❤😁🖐
آره میشه ولی به سختی کل خونه شده مواد اولیه طفلی همسرم چی میکشه از دست من مثلا یخچالو باز میکنی جای ...

اره من رشتم گرافیک لود درک میکنم کاملا 

کارایی ک بریز بپاش داره بای کارگاه داشته باشه ادم

ایول امشب کلی ازت انگیزه گرفتم 😍منم ندااااررررم 

ببین تو یا به چیزی علاقه داری و صدِ انرژیتو با عشق براش میذاری و نتیجشم درخشان میشه

یا چون به یه کاری علاقه نداری حوصله نداری براش وقت بذاری و بخاطر عدم علاقه و وقت کافی نذاشتن نتیجه ی مطلوبی نمیگیری

حالا دقیقا سخت یعنی چی؟😅

حرفتو شدیدا قبول دارم‌ 😍

سخت برای من فقط توی ۱ چیز تعریف میشه طبق شخصیتی که دارم

اونم آمپول زدنه🤣

حاضرم به من آمپول بزنن ولی جلو چشمم به یکی دیگه نزنن

جوووووری حالم بد میشه که باید همونجا برم زیر سروم

حالا فک کن بدنش دست خودم بخان یادم بدن🤪

سخت برای من فقط توی ۱ چیز تعریف میشه طبق شخصیتی که دارم اونم آمپول زدنه🤣 حاضرم به من آمپول بزنن و ...

اونارو ک منم سختمه چون علاقه ندارم خودمم بزنم واویلاس🤣🤣رفته بودم واکسن کزاز بزنم بخدا خانومه اینقد خندید بهم میگف چته زن گنده 😂😂ک البته این ترس خیلی بدترشم دارم💔

اونارو ک منم سختمه چون علاقه ندارم خودمم بزنم واویلاس🤣🤣رفته بودم واکسن کزاز بزنم بخدا خانومه اینقد ...

منم خیلی کولی بازی درمیارم موقع سوزن زدن😂