2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

تپل نیستم موهامم بلنده چشام قهوه ای 😐

راستش تو تایپیک امروز فهمیدم حس ششم همش کشکه و تین فقط احتمال و شانس که با اعداد راضی ارتباط داره،امروز شاید ۲۰درصد از حرفام درست بود ولی تو تاپیک قبلیم شاید۷۰درصد درست بود،پس حداقل به خودم ثابت شد همش احتمالو شانسه

راستش تو تایپیک امروز فهمیدم حس ششم همش کشکه و تین فقط احتمال و شانس که با اعداد راضی ارتباط داره،ام ...

اخه میدونید الان گفتین امین با خیلیا در ارتباطه همین ممکنه باعث شه منم قضاوتش کنم بعد ممکنه اصلا واقعیت نداشته باشه یا طرف جایی واقعا در گیر باشه

اخه میدونید الان گفتین امین با خیلیا در ارتباطه همین ممکنه باعث شه منم قضاوتش کنم بعد ممکنه اصلا واق ...

پسرا۷۰درصدشون قبل از ازدواج با خیلیا درارتباطن،اما مسیله عشق براشون فرق می کنه،در کل قوه ی جنسی اقایون از خانم ها بیشتره

اخه میدونید الان گفتین امین با خیلیا در ارتباطه همین ممکنه باعث شه منم قضاوتش کنم بعد ممکنه اصلا واق ...

اشتباه از شماست،تو توضیح تایپیک گفتم قصد سنجیدن و ایناهمش شانس ذهنی و احتمالات ریاضیه

2823
2791
2779
2792