2777
2789
عنوان

جاری سوگولی😒

| مشاهده متن کامل بحث + 3240 بازدید | 50 پست

آخه این چه رفتاریه ازخودشون نشون میدن منم چندروز پیش خونه مادرشوهردعوت بودم ولی انگارباهام قهربودیجوری رفتارمیکرد که هنوزم حالم گرفته اس آخه چی میشدماخونواده شوهررودوس داشتیم اوناهم مارو وبه خوبی وخوشی زندگی میکردیم ولی نامرداحتی نمیگن زن باردارروحداقل اعصابشوخوردنکنیم 

خب همینا رو همون موقع بگو به شوهرت.به هر حال اون هم میبینه که موقع پذیرایی چطوری باهات برخورد میشه ب ...

متاسفانه شوهرم متوجه میشم ولی خودشو میزنه به کوچه علی چپ مث کسی که خودشو زده به خواب و نمیشه بیدارش کرد

درخواست دوستی ندین خواهشا آرامشم از همه چیز مهمتره برام خوشحال میشم با نظراتتون راهنماییم کنین 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا گفتم  برگشت گفت خب گذاشته دیگه دوتایی میخوریم چقد تو از یه چیز کوچیک حرف درمیاری ولی اگه بی ...

خوب کردی جواب دادی ادم به این بزرگی رو ندیده.. ببخشید شوهرت بچه ننس کاریش نمیشه کرد تعصب الکی رو خونوادش داره از این به بعد بشقابم برات گذاشتن میوه هم تعارف کردن برندار یه لیوان آبم تو خونشون نخور 

با سیاست شوهرتو دست بگیر..قلقش بزار دستت باشه

مشکل اینکه من سیاست ندارم ذات وظاهرم یکیه حوصله بازیای پیچیده رو ندارم هر چی هست میریزم رو دایره

درخواست دوستی ندین خواهشا آرامشم از همه چیز مهمتره برام خوشحال میشم با نظراتتون راهنماییم کنین 
عزیزم همیشه همینه ، اون پسری که همیشه دم دسته و حساب نمیکنن، اون که براشون قدم بر نمیداره و رو سر می ...

خب من چیکار کنم که شوهرم بیشتر به من اهمیت بده و جواب اونارو بده

خب من چیکار کنم که شوهرم بیشتر به من اهمیت بده و جواب اونارو بده

من نمیدونم چکار کنی عزیزم ، اگه میدونستم این حال و روز خودم نبود ، همسر خودمم همینه ، تجربه من میگه که این مردا درست نمیشن این چیزا ذاتیه 

دنیا برای پولدارها و خشگلاس ، من به دنیا اومدم که دنیا خالی از تماشاگر نباشه... 💔💔💔💔
آخه این چه رفتاریه ازخودشون نشون میدن منم چندروز پیش خونه مادرشوهردعوت بودم ولی انگارباهام قهربودیجو ...

والا منم اولاش خیلی دوسشون داشتم دیدم هر چی احترام میزارم اینا منو ضایع میکنن منم تنها کاری که کردم فقط فاصله گرفتن بود که شوهرم عقده ای شد 

مشکل اینکه من سیاست ندارم ذات وظاهرم یکیه حوصله بازیای پیچیده رو ندارم هر چی هست میریزم رو دایره

پس مشکلت اینه...ببین وقتی سیاست نداشته باشی ب طرف خانواده خودش کشیده میشه.و خودش ضربه اشو میبینی بنظرم یکم با سیاست باشی نتیجش میبنی

خوب کردی جواب دادی ادم به این بزرگی رو ندیده.. ببخشید شوهرت بچه ننس کاریش نمیشه کرد تعصب الکی رو خون ...

اینم شانس منه😒

یکم بی ادبیه ولی ک و ن لق همشون.برن ب درک بابا اعصابتو واسشون بهم نریز.بزن ب بیخیالی و خوش گذرونی.ا ...

آره دیگه تصمیم گرفتم تو بدترین شرایطم رفتار اونارو توضیح ندم بهش چون آخرش یه لبخند میزنه و میگه تو خیلی بدجنسی از همه چی حرف درمیاری

والا منم اولاش خیلی دوسشون داشتم دیدم هر چی احترام میزارم اینا منو ضایع میکنن منم تنها کاری که کردم ...

من ازاولش باهام بدتاکردن فکرکردن اونجوری من وخونواده ام چشمون میترسه تااونجایی پیش رفتیم که پنج تاخواهرجمع شدن دورشوهرم وگفتن بیاطلاقش بده مهریه اشم میدیم یه روز بردنم دکترکه روم عیب بزارن هرچی بگم کم گفتم ازاین خونواده بی فرهنگ

من نمیدونم چکار کنی عزیزم ، اگه میدونستم این حال و روز خودم نبود ، همسر خودمم همینه ، تجربه من میگه ...

پس خوشبحال اون خانومایی که برا شوهرشون تو اولویتن 

پس مشکلت اینه...ببین وقتی سیاست نداشته باشی ب طرف خانواده خودش کشیده میشه.و خودش ضربه اشو میبینی بنظ ...

هی خواهر من که از اول زندگیم بی زبون و بی سیاست بودم فکر نکنم بتونم تغییر کنم من حتی بخام از خودم دفاع کنم یا طرف بدجور تیکه بهم پرونده دست وپام میلرزه بخام جواب بدم