2777
2789
عنوان

جاری سوگولی😒

| مشاهده متن کامل بحث + 3240 بازدید | 50 پست

مقابله به مثل نکن خواهرانه بهت میگم 

اول اینکه تا جای ممکن نرو دیر بع دیر برو 

شوهرت هم گفت جلو شوهرت از بدی اونا نگو 

زیرا ک به مرور زمان به عنوان یک زن ناسازگار شناخته میشی 

و آخرش شوهرت برمیگرده بت میگه 

تو به همه میگی

چطو فقط با تو مشکل دارن 

حتما مشکل از خودت 

پ نگو از اول نگو فقط بهانه جور کن نرو 

دوم اینکه اونجا هم میری عین منگلا خودت و محتاج معاشرت نشون نده 

بلاخره تو اون جمع یکی هست که قابل تحمل تر به نسبت بقیه با همون گرم بگیر تا آخر 

یا اگ نبود کلا 

خودت و سرگرم ی کار دیگه کن 

اگ بافتنی میبافی اون و ببر 

اگه با گوشی کار میکنی خودت و سرگرم کار با گوشی نشون بده 

‌خلاصه منتظر تحویل گرفتن و اینا نباش ک بزنن تو برجکت و حال کنن 

آره ما با برادر شوهرم رفت وآمد نداریم قضیه اش مفصله اونا و ما یه جا باشیم کلی جاریو تحویل میگیرن&nbs ...

بخاطر اینکه شوهرش براش احترام قاعله، و اینکه از اون پسرشون میترسن و بیشتر دوسش دارن که زنش و هم بیشتر دوست دارن و ازش حساب میبرن

دنیا برای پولدارها و خشگلاس ، من به دنیا اومدم که دنیا خالی از تماشاگر نباشه... 💔💔💔💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میشه چندنمونه از اذیتاشونو بگی؟؟؟ چرا سکوت میکنی شمام همونموقع جواب بده مقابل مثل کن 

مثلا اون دفعه که جاری اینا بودن خواهرشوهرم موقع پذیرایی واسه من بشقاب نیاورد به منم هیچی تعارف نکردن حتی موقع شام با اینکه اونارم دعوت کرده بودن با کلی تعارف و اینا نموندن شامشونم بردن مثلا افتخار ندادن چون ما اونجاییم البته کار هر روزشونه 

درخواست دوستی ندین خواهشا آرامشم از همه چیز مهمتره برام خوشحال میشم با نظراتتون راهنماییم کنین 
مقابله به مثل نکن خواهرانه بهت میگم  اول اینکه تا جای ممکن نرو دیر بع دیر برو  شوهرت هم ...

من که دیر به دیر میرم اصلا هم منتظر اونا نمیشینم خودمو با گوشی سرگرم میکنم منظورم از تحویل نگرفتن تعارف نکردن و غذای الکی جلوت گذاشتن مثلا شام دعوت میکنن میرسی میبینی تازه دارن شام درست میکنن یا اصلا احوال پرسی نمیکنن باهات

درخواست دوستی ندین خواهشا آرامشم از همه چیز مهمتره برام خوشحال میشم با نظراتتون راهنماییم کنین 
مثلا اون دفعه که جاری اینا بودن خواهرشوهرم موقع پذیرایی واسه من بشقاب نیاورد به منم هیچی تعارف نکردن ...

خب همونجا به همسرت میگفتی یا پیامک میدادی نگاه کن بشقاب برا من نزاشتن میوه هم نزاشته بعد بگو بی احترامی نمی کنن😊

بخاطر اینکه شوهرش براش احترام قاعله، و اینکه از اون پسرشون میترسن و بیشتر دوسش دارن که زنش و هم بیشت ...

آره ولی شوهر من بیشتر بهشون احترام میذاره و کمکشون میکنه تو مشکلات اون اصلا تحویلشون نمیگیره خیلی هم بددهنه زنش حتی یه سلام نمیده اینارو دیدنی کلی هم اذیتشون کردن 

سلام دوستان این نذر ها برای حفظ آبرو اجرتون با حضرت علی امام زمان هرکس می‌تونه هر چندتا بگه .313ایت الکرسی به نیت سلامتی امام زمان.110نادعلی به نیت حضرت علی.5تام حدیث کسا به نیت 5تن فکر کنید برای خواهر تون دعا میکنید بخداخودم خواهر ندارم آلان امیدم به این دعای نی نی سایتی ها درحقم بگیره دوستان توروخدا کمکم کنید تموم بشه

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
من که دیر به دیر میرم اصلا هم منتظر اونا نمیشینم خودمو با گوشی سرگرم میکنم منظورم از تحویل نگرفتن تع ...

خب همینا رو همون موقع بگو به شوهرت.به هر حال اون هم میبینه که موقع پذیرایی چطوری باهات برخورد میشه بهش بگو خوب دقت کنه.کلا هر چی سلیطه تر و پررو تر باشی ارجت بیشتره متاسفانه

آره ولی شوهر من بیشتر بهشون احترام میذاره و کمکشون میکنه تو مشکلات اون اصلا تحویلشون نمیگیره خیلی هم ...

عزیزم همیشه همینه ، اون پسری که همیشه دم دسته و حساب نمیکنن، اون که براشون قدم بر نمیداره و رو سر میزارن

دنیا برای پولدارها و خشگلاس ، من به دنیا اومدم که دنیا خالی از تماشاگر نباشه... 💔💔💔💔
خب همونجا به همسرت میگفتی یا پیامک میدادی نگاه کن بشقاب برا من نزاشتن میوه هم نزاشته بعد بگو بی احتر ...

چرا گفتم  برگشت گفت خب گذاشته دیگه دوتایی میخوریم چقد تو از یه چیز کوچیک حرف درمیاری ولی اگه بیان خونه من همون کارو دقیقا انجام بدم همسرم زود متوجه میشه و خودش میبره بشقاب میزاره بعدشم با من بدرفتاری میکنه حتی همون لحظه به خواهرشوهرم گفتم خندید گفت تورو ندیدم ببخشید بعد خندید جاریم خندید منم گفتم خب یه چشم پزشکی برو بعدش شوهرم طرف خواهرشو گرفت 

منم یه جاری دارم از شوهرش هفت سال بزرگتره..اخلاق در حد صفر .همش با شوهر دعوا..کلا همچی بهش بر میخوره .حالا مادرشوهرم همه کاراشو میکنه و رو سر میزارتش..کلا بنظرم هرچه بی ادب تر باشی عزیزتری😁