2777
2789
عنوان

جاری سوگولی😒

| مشاهده متن کامل بحث + 3240 بازدید | 50 پست
من ازاولش باهام بدتاکردن فکرکردن اونجوری من وخونواده ام چشمون میترسه تااونجایی پیش رفتیم که پنج تاخو ...

وای چه آدمای بدی پیدا میشن انشاالله کارما بیاد سراغشون

درخواست دوستی ندین خواهشا آرامشم از همه چیز مهمتره برام خوشحال میشم با نظراتتون راهنماییم کنین 

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

پس خوشبحال اون خانومایی که برا شوهرشون تو اولویتن 

والا من هر کسی و از اطرافیانم دیدم برای شوهرش در اولویت بود و شوهرش بدون اجازه ش آب نمیخورد، فقط شوهر منه که من و زیر پاش میزاره، همه چی به شانسه 

دنیا برای پولدارها و خشگلاس ، من به دنیا اومدم که دنیا خالی از تماشاگر نباشه... 💔💔💔💔

آجیا هر کدومتون یه توک پا میاین تاپیک آخرم؟ یه راهی جلو پام بذارین بخدا درمونده شدم😞

این کاربری دست دو تا دختره شر و شیطونه، لطفا در صورتی که مثل شرلوک هلمز کل تاپیک ها رو زیر رو کرده و مغایرتی یافتید، خشتکمون رو نکشید رو سرمون😆😆
والا من هر کسی و از اطرافیانم دیدم برای شوهرش در اولویت بود و شوهرش بدون اجازه ش آب نمیخورد، فقط شوه ...

آره واقعا من خیلی شوهرمو دوست دارم ولی بخاطر این اخلاقش دیگه ازش سرد شدم 

درخواست دوستی ندین خواهشا آرامشم از همه چیز مهمتره برام خوشحال میشم با نظراتتون راهنماییم کنین