2777
2789
عنوان

دیگه خسته شدم انقد به این و اون

178 بازدید | 9 پست

خدایا دیگه خسته شدم انقد هر کی رو میبینم باهاش آشنا میشم با هم دوست میشیم من نمیتونم براش از خانواده‌ م بگم چون همه ی حرفام دروغه...

دلم نمیخواد از مادراشون از پدرشون برام بگن که  حتی اگه نگن هم من باز باید مثل سگ بهشون حسادت کنم.. 

مادر من هیچ وقت برای احوال پرسی بهم زنگ نمیزنه حتی ببینه هم نمیگه خوبی خوب نیستی مردی زنده ای چته 

ولی مادرای دوستام که بهشون زنگ میزنن احوال پرسی و عزیزم جونم و... 

اون روز بابای یه دختره تو مترو به دخترش زنگ زده بود میگفت نفس بابا کجایی کی میای خونه چیکار میکنی عزیزم و کلی قربون صدقه ش رفت و دل داد قلوه گرفت 

اون وقت بابای من نه تنها از این حرفا بزنه بلکه از نیش کنایه ها و زبون تلخ خودش و مامانم و فرق گذاشتناشون بین منو خواهرم هم در امان نیستم 

یه بار گفتم چرا اونو بیشتر از من دوست دارین؟من مگه چیم از اون کمتره؟ جوری جبهه گرفتن و سرم داد زدن که پشیمون شدم...میگن نمک نشناسی.. 

انقد دلم پره که دلم میخواد برم یه جای دوری که دستشون بهم نرسه نبینمشون 

انقد با رفتارشون جلوی غریبه هاو توی خونه و هر جایی تحقیرم کردن که حالم از خودم به‌هم میخوره 

یه بار نشد بگن قشنگی تو هم 

همیشه از دخترای مردم تعریف کردن که اونا چقد خوشگلن 

انقد رفتارای زشت باهام کردن که جا نمیشه بخوام همه رو بنویسم ولی همینجا توی همین ماه و همین شب های عزیز میسپرمشون به خود خدا 

هیچ وقت نمیبخشمون هیچ وقت هیچ وقت. 

به خاطر بی احتیاطی و اشتباهات متعددشون من چرا از 8 سالگی باید وارد دنیای کثیف مسائل جن. س. ی میشدم؟

20 و اندی سالمه و توی این سالها یه بار نشد کنارشون خوش باشم به جز اینکه هر شب گریه کردم 

واگذراشون بمونه به عهده ی خدا... خدایا خودت انتقام تک تک اشکهایی که ریختم رو ازشون بگیر.. 

مگه چقد میتونم تحمل کنم بابا منم ادممم... 

مگه همه ش حق پدر مادره که به عهده ی فرزنده؟ 

چرا هیچکی هیچی از حقد فرزند به گردن پدر مادر چیزی نمیگه؟ 

خداااااا خودت کمکم کن بتونم تحمل کنم و دست به کار اشتباهی نزنم خدایااا

دیدین بخاطر خدا دنیام رنگی رنگی شد...؟! میخوام یه کاری انجام بدم میشه دعا کنین کارم بشه...؟ خیلی بهش امید بستم و ذوقشو دارم آخه میگن دعای دیگران میگیره... ❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم همه تو زندگیشون مشکل دارن سخت نگیر 

من امتحان داشتم یه دختره اومد بیرون حتی ماشین ندارن باباعه گفت چطور دادیی دخترش گفت افتضاحه ممکنه بیفتم باباش بغلش کرد گفت مهم نیس گور باباش 

بعد بابای من گفت چطور بود گفنتم بد نبود یکساعت حرف زد که این همه هزینه این همه راه میام و میرم برای چی 

بیخییال

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂
برو یه شهر دیگه درس بخون یا کار کن و ازشون جدا شو

ای کاش به همین راحتی بود 

الانم من جدا زندگی میکنم ولی همین هفته یه بار دیدنشون همین زنگ زدنشون نمیخوام ببینمشون اصلا ازشون نفرت دارم دست خودمم نیست 

دیدین بخاطر خدا دنیام رنگی رنگی شد...؟! میخوام یه کاری انجام بدم میشه دعا کنین کارم بشه...؟ خیلی بهش امید بستم و ذوقشو دارم آخه میگن دعای دیگران میگیره... ❤️
ببخشید منظورت چیه از 8 سالگی وارد دنیای جن.سی شدی؟🤐

چیزهایی که نباید می‌فهمیدم رو فهمیدم چون بی احتیاطی کردن... 

چون وجود من اصلا براشون مهم بود؟ مهم بود که من بفهمم یا نه؟ 

عزیزم همه تو زندگیشون مشکل دارن سخت نگیر  من امتحان داشتم یه دختره اومد بیرون حتی ماشین ندارن ...

کاش همین بود فقط 

اصلا با من ازین حرفا هم بزنه من مشکلی ندارم 

ولی نیست نیست نیست که نیست. 

کاش همین بود فقط  اصلا با من ازین حرفا هم بزنه من مشکلی ندارم  ولی نیست نیست نیست که نیس ...

بجز بی محبتی چی بوده دیگه؟

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂
چیزهایی که نباید می‌فهمیدم رو فهمیدم چون بی احتیاطی کردن...  چون وجود من اصلا براشون مهم بود؟ ...

اهاا اوکی

چییگم والا انشالا مشکلت حل شه♡

کسی رو نیمه‌ی راه ترک نکنید ، شاید این مسیر اون نبوده و فقط بخاطر تو اومده باشه .