2777
2789
عنوان

لطفا راهنمایی کنید منو صواب داره😔

474 بازدید | 57 پست

من ب مدت ۶ ماه با یکی تو رابطه ام...

ولی اون بعد ۴ ماه همش حرف ج نسی میزنه هی میگه شوخی میکنمو و...

بعد وقتی هم میرم میبینمش هی دس ب جاهای خصوصیم میزنه ...

من هی نمیزارم ولی اون روز ناراحت شدم بهش گفتم ازت متنفرمو و ... جلوم گریه کرد گف من خیلی دوستت دارمو از سر علاقه این کارارو انجام میدم  .😔بنظر شما من چیکار کنم ۱۶ سالمه  اونم ۱۸

بدنم خستس عجیب:)

هنوز خیلی کوچیکی برای بدنت و خودت ارزش قائل شو

فقط یه صلوات 🌹ای کاش حاجت منم بسلامتی و دلخوشی براورده بخیر میشد و همسرم دوباره مثل سابق احترام خانوادمو داشت وهمینطور خانوادم احترام همسرمو مثل گذشته البته بسلامتی 😔 باهم حرف بزنن خوش باشن تا بمن هم خوش بگذره(مخصوصا با مادرم)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سن کم.علایق زودگذر.سعی کن زودتر جدا بشی

عاشق قنادی و آشپزیم دائم درحال کیک درست کردن😜.خوشحال میشم سوالی داشتین بتونم کمکتون کنم.دعا کنین یه روزی بتونم کارگاه قنادیمو راه اندازی کنم😍🥰

بچسبین ب درس و مشقتون هر دو

ک ثواب رو صواب ننویسین

کتاب بخونید⁦☂️⁩       اگه من باهاتون بحث کردم بدونین اطلاعاتم در اون زمینه کامله و تا تهش جوابتونو میدم. گفتن نمیدانم نیمی از علم است.وارد هر بحثی ک دانشش رو ندارین نشین
هنوز خیلی کوچیکی برای بدنت و خودت ارزش قائل شو

😔میترسم تهدید کنه  ... یا بیاد جلو درمون چون قبلا این کارو کرده همش هی دس میزنه ب سین ه هام واقعا یعنی چی از این ورم گریه میکنه میگه دوستت دارم

بدنم خستس عجیب:)

ثواب

اصلا اعتماد نکن

چو ایران 🇮🇷 نباشد تن من مباد 💗بدین بوم و بر زنده یک تن مباد💖اگر سر به سر تن به کشتن دهیم دریغا که کشور به دشمن دهیم 🇮🇷امروز قرارگاه حسین بن علی ایران است جمهوری اسلامی ایران حرم است اگر این حرم باقی ماند بقیه حرم ها می مانند ❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

بچسبین ب درس و مشقتون هر دو ک ثواب رو صواب ننویسین

خیلی حق بود 😂😂

هیچ وقت خودتو بخاطر کسی نسوزون !! خورشید خودشو بخاطر ما میسوزونه اما ما همچنان عاشق ماه هستیم !!!!

معلومه عزیزم میخواد دستمالیت کنه چقد ساده ای اخه حیف وقتت نیست اینجوری تلف میکنی یکم واسه خودت جسمت ارزش قائل باش

هر زنی برای لبخند زدن در آینه باید مردی را داشته باشد که با شـانه‌ی انگشت‌هایش، گره دلتنگی موهای بلند زن‌را باز کند و بگوید که هرجور که باشی،زیبایی❤👩‍❤️‍👨

کسی که دوست داره از سر علاقه نمیاد کاری کنه که تو راضی نباشی به نظرم فقط دنبال ارتباط جنسی هست این پسر

عاشق قنادی و آشپزیم دائم درحال کیک درست کردن😜.خوشحال میشم سوالی داشتین بتونم کمکتون کنم.دعا کنین یه روزی بتونم کارگاه قنادیمو راه اندازی کنم😍🥰
😔میترسم تهدید کنه  ... یا بیاد جلو درمون چون قبلا این کارو کرده همش هی دس میزنه ب سین ه هام وا ...

چجوری خب دست میزنه که تو اجازه میدی ؟؟؟ بهم دست میزنین ؟ 

هیچ وقت خودتو بخاطر کسی نسوزون !! خورشید خودشو بخاطر ما میسوزونه اما ما همچنان عاشق ماه هستیم !!!!