2777
2789

کرم دست ساز و معجزه و پاکستانی بزن پوستت روشن بشه قرص ویتامین ای رو سوراخ کن بزن صورتت خمیر دندان و دارچین بزن روی جوشات 😒

اگه سواد ندارید عقل که دارید یکم مطالعه تحقیق کنید این پوست نه لباس که تاید و ریکا هرمارکی بزنید

یکی عکسشو فرستاده بود به دکتر کاملا لایه برینه پوستش نابود شده بود بخاطره استفاده از کرم معجزه که غیر بهداشتی هست توی تشت با کلی مواد غیر بهداشتی کثیف درست میکنن 

اگه مشکل پوستی دارید فقط محصولات فاقد عطر الکل مثل سیمپل اوردینری ستافیل سراوی اینکه لیست مدیک بیودرما نتروژینا محصولات کره آب مثل ایزنتری و بیوتی آف جئسون استفاده کنید اثر درمانی فوری داره 

ازم نپرسید فروشنده تبلیغ کننده نیستم برید خودتون پیدا کنید

محصولات گیاهی من تبلیغ نمیکنم 

ولی محصولات سانی کسیه که خودش تولید می‌کنه با عرقیجات و گیاهان دارویی 

البته نیاز به معرفی نداره مشتری های ثابت خودش رو داره 

ولی کرم معجزه کلا الان یک ساله میگن پوست رو داغون می‌کنه 

وای ویتامین ای صورتو داغونننن میکنههخ

وای چربیای ریز پر میشه دون دون زیر پوستت چون چربیش مناسب پوست نیست

وحشتناک اصلا

خدایی چرا میگن اینارو

مگه میتونه منو از یادت ببره؟                                                   عمرا اگه تو بغلش خوابت ببره:)🖤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ضد آفتاب بیوتی آف جوسئون رو دارم محافظتش خیلی خوبه فقط یکم براقه بیشتر برای پوستای خشک و معمولی خوبه.

من معتقدم ستاره ها طوری پشت سر هم به خط میشند که آدم ها بتونند همدیگر رو پیدا کنند.حالا اینکه قراره عاشق هم باشند یا با هم دوست بمونن به مرور زمان مشخص میشه:).....2.2.2....4.4.4

من از اونایی هستم که همه برندها رو امتحان میکنم

قشنگ گاهی همون ر    میشه به پوستم بازم از رو نمیرم.ولی دست ساز و پاکستانی رو جرات ندارم

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

و اونایی ک میگن فلان صابون رو بزن

صابون بدترین چیز برا پوسته 

افکار منفی را کنار بگذار...یه سری به تاپیک هام بزن شاید به دردت خورد... https://harfeto.timefriend.net/16806231642489   اینم لینک چالش ناشناس اگر مشکلی یه سوالی داری بنویس اینحا میرم میخونم و توی تاپیک چالش ناشناس شات سوال شما میزارم و جوابتون رو می‌نویسم💕
خلاقيتتو  تو تبليغ دوست داشتم

ایشون یهویی ده تا برند مختلف رو تبلیغ کرد؟ 

مثل اینه کسی بگه گل سرشور نزنید شامپو بزنید بعد بگیم تبلیغ کرد

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
ایشون یهویی ده تا برند مختلف رو تبلیغ کرد؟  مثل اینه کسی بگه گل سرشور نزنید شامپو بزنید بعد بگ ...

😂😂😂فکرشو کن این برند های گرون مال من بود اینجا چیکار میکردم الان تو آمریکا بودم میلیادر خوبه آخرش گفتم برید خودتون پیدا کنید

صابون پوست رو تیره میکنه فقط اونایی ‌ گلنار هم میزنن😂🤣🤣🤣عطرشششش

وای مگه کسی هم هست گلنار ب صورت بزنه؟

مامان من با گلنار بعضی لباس هاشو با دست میشوره.

مگه گلنار برا پوست هست؟من فکر میکردم برا لباسه😂😂😂😐😐😐

افکار منفی را کنار بگذار...یه سری به تاپیک هام بزن شاید به دردت خورد... https://harfeto.timefriend.net/16806231642489   اینم لینک چالش ناشناس اگر مشکلی یه سوالی داری بنویس اینحا میرم میخونم و توی تاپیک چالش ناشناس شات سوال شما میزارم و جوابتون رو می‌نویسم💕
من از اونایی هستم که همه برندها رو امتحان میکنم قشنگ گاهی همون ر    میشه به پوستم بازم از ...

مشخصه ک کرم های داغون پاکستانی با پوست چیکار میکنه هیچ وزرات بهداشتی تاییدش نکرده فقط موندم اونایی ک میزنن با چه عقلی

وای مگه کسی هم هست گلنار ب صورت بزنه؟ مامان من با گلنار بعضی لباس هاشو با دست میشوره. مگه گلنار بر ...

مامان من هنوزم گلنار میزنه به پوستش متاسفانه هرچقدر. میگم نزن عادت کرده اما من گرون ترین مخصوص ترین ژل شست‌وشو صورت😂😂