golnooshazimi60 مدیر استارتر عضویت: 1401/12/16 تعداد پست: 3080 عنوان درد ناف و پریودی 5474 بازدید | 8 پست سلام دوستان گلممن درد ناف دارم پریودم هستم طبیعیه؟شما هم اینطور بودید؟راهکاری هم هست واسه خوب شدنش...دسشویی هم می رم تیر میکشه و بدتر میشه دردش شبی شاید رها کردم جهان پر اضطرابم را... 1402/01/21 | 19:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سلمان_پسر_ساده_دل_رو عضویت: 1401/12/28 تعداد پست: 889 وایییی منم اینطوری بودم انگار ی دردی از طرف نام میگرفت و ی دل درد فجیع انگار عضله های شکمم میگرفت نمیتونستم نفس بکشم ولی بعد از چند دقیقه میرفت ای دل بلایی دلبر🧟♀️بالا بلایی دلبر ،در انتظارم...بقیش رو دیگه بلد نیستم😂کاربر خانممم😌
golnooshazimi60 مدیر استارتر عضویت: 1401/12/16 تعداد پست: 3080 وایییی منم اینطوری بودم انگار ی دردی از طرف نام میگرفت و ی دل درد فجیع انگار عضله های شکمم میگرفت نم ... چیکار کردید بهتر شدید خیلی روانی کنندس شبی شاید رها کردم جهان پر اضطرابم را...
سلمان_پسر_ساده_دل_رو عضویت: 1401/12/28 تعداد پست: 889 چیکار کردید بهتر شدید خیلی روانی کنندس هیچی خودش خوب میشه دیگه😂 ای دل بلایی دلبر🧟♀️بالا بلایی دلبر ،در انتظارم...بقیش رو دیگه بلد نیستم😂کاربر خانممم😌
golnooshazimi60 مدیر استارتر عضویت: 1401/12/16 تعداد پست: 3080 فکر کنم عفونت ادرار داری حتما برو دکتر حتی اگه خوب شدی:) دارو مصرف کردم واسه عفونت ادرارم امروز آخرین روزش بود شبی شاید رها کردم جهان پر اضطرابم را...
نفس_۸۴ عضویت: 1402/01/05 تعداد پست: 149 دارو مصرف کردم واسه عفونت ادرارم امروز آخرین روزش بود منم عفونت ادرار دارم یه مدت خوب میشم دوباره برمیگرده خیلی تمیز هستم و از همه نظر مراقبت میکنم ولی برمیگرده توام یه چند روز صبر کن اوکی نشدی برو بازم
golnooshazimi60 مدیر استارتر عضویت: 1401/12/16 تعداد پست: 3080 منم عفونت ادرار دارم یه مدت خوب میشم دوباره برمیگرده خیلی تمیز هستم و از همه نظر مراقبت میکنم ولی بر ... خیلی از عفونت ادرار و ناف و رحم و هرچی مربوط ب شکم میشه متنفرم آخه من مشکل معده هم دارم دیگه تحمل درد شکمی دیگه رو ندارم شبی شاید رها کردم جهان پر اضطرابم را...
شمشکووو عضویت: 1397/04/16 تعداد پست: 9309 خیلی از عفونت ادرار و ناف و رحم و هرچی مربوط ب شکم میشه متنفرم آخه من مشکل معده هم دارم دیگه تحمل در ... عزیزم مشکل شما چی بود برام صلوات میفرستین