2777
2789

میگن باید ی کدی باشه ک ترکیبی از اعداد و حروف انگلیسی ولی رو برگه ثبت نامم همچین چیزی ندیدم😶

از ی طرفم رو یکی از برگه ها اسم خود شخصی ک ثبت نام کرده رو برگه بود در حالی ک تو آزمون دی اسم خودم تو اون برگه بود

کلا هنگ کردم برگه رو دادم پدرم ببره بررسی کنن فک میکنم زیادی حساسم قراره بهم بخندن🤦🏻‍♀️😂

مراقب تایپ کردنت باش؛ پشت هر اکانتی قلبی میتپه# ****قوی بمون***

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پیامک میاد برات تو برگه نیست

پیامک هم نیومد فقط ی کد ک قبلا برای آزمون قبلی ب گوشیم ارسال شده بود خواستن

برای من یه کد پیگری داده که در مجموع ۵۰ تا رقم و حرف داره

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

برای من یه کد پیگری داده که در مجموع ۵۰ تا رقم و حرف داره

تو برگس درسته؟

برا من همچین کدی نبود فقط عدد بود

پایین برگه ثبت نام در حد یه خط طولانی ترکیب اعداد و حروف هست که چرت و پرت به نظر میاد 

💎تحسین از آن زنانیست که اندام هایشان آن ها را تعریف نکرده اند و برای عمیقتر شناختن ماهیتشان به عنوان یک فرد تلاش می کنند نه یک جنس💎
پایین برگه ثبت نام در حد یه خط طولانی ترکیب اعداد و حروف هست که چرت و پرت به نظر میاد 

واییی نبود منتظرم ببینم پدرم قراره چیی بگه😂😶

سلام عزیزم بالا پرینت برگه آزمون ثبت نامی باید باشه

https://s2.uupload.ir/files/screenshot_20230410-184753_samsung_notes_e6zk.jpg

به تاریخ ۱۴۰۲/۰۷/۲۰ ازین سایت میرم. دلیلشم خانوما فیس افاده ای حیوون گریز بی درک و منطق و سطح دغدغه در لول وای شوهرم مادرشوهرم جاریم دماغ عملیم.
واییی نبود منتظرم ببینم پدرم قراره چیی بگه😂😶

من روز اول ثبت نام کردم بالای  صفحه ای که عکس داره نوشته بود اون کد رو که خیلی طولانی بود دو روز بعد رفتم بند معافیت رو ویرایش کردم چون کد معافیت رو باید ۴ میزدم که اشتباه وارد کرده بودم بعد ویرایش دوباره قسمت چاپ رو کلیک کردم دیگه بالای صفحه اون کد وجود نداشت تو خبرها خوندم دیگه کد رهگیری نمیدن فقط با کد ملی و گذر واژه میشه وارد شد 

من روز اول ثبت نام کردم بالای  صفحه ای که عکس داره نوشته بود اون کد رو که خیلی طولانی بود دو رو ...

اگ اینطور باشه خوبه

مرسی💜

تو برگس درسته؟ برا من همچین کدی نبود فقط عدد بود

بله برگه رو که چاپ کنی، پایینش هست

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.