یه خونه نقلی هست یکم دوره از خونه پدرشوهرم وفامیل اینا که خودم مشکلی ندارم وفقط رهن میدیم اجارشو میشه خرج بچه ها کنیم،خودمم یماه مونده ب زایمانم ودقیق روزی که باید تخلیه کنیم میخوره ب موقع زایمان،این خونه الان خالی ومیشه تمیز کنیم واثاث کشی کنیم وباخیال راحت منتظر نی نی باشم بدون استرس،خونه بدنیس اما کوچه شیب داره بنظرتون صبر کنیم باز بگردیم واسه خونه کرایه هم بدیم که یکم فشار میاد ونزدیک خونوادشو ی جای خوب خونه بگیریم یاهمون خوبه؟مشکل داره شیب کوچه؟🤔😭😭😭لعنت به اجاره نشینی
دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔
دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
بیاید به هم قول بدیم. قول بدیم درد و ناراحتی و استرس بقیه رو سبک نشماریم...شاید توی اون لحظه طرف فقط همینو میخواد.اگه دلش بچه میخواد نگیم وای بچه چیه بیخیال. اگه دلش میخواد ازدواج کنه نگیم وای شوهر چیه؟ بیخیال. هنوز زوده برات و شوهر بده و خیانت میکنه و این چرت و پرتا...اگه دلش میخواد مستقل باشه نگیم وای کار چیه؟ بخواب توی خونه. اگه دلش میخواد درس بخونه نگیم حالا اونا که خوندن به کجا رسیدن؟ با سبک شمردن درد بقیه، هیچکی فکر نمیکنه شما یه قهرمان هستید، بلکه احمق به نظر میرسید.لطفا اینو توی مغزتون پین کنید.
همین خوبه بنظرم وقتی کرایه نمیدی و خرج بچه هات میکنیش چیکار به شیب کوچه داری مگه میخای توی کوچه بخوابی
بچه جدیدم میاد خرجتون بیشتر میشه همین که کرایه نمیدی عالیه
چند تا بچه داری بجز این تو راهی؟
لطفا قبل از اینکه درخواست دوستی بدید اول اون کامنتی که دیدید و بخاطرش درخواست دادید رو لایک کنید بعد درخواست دوستی بدید در غیر اینصورت درخواست دوستی رو قبول نمیکنم پیشاپیش عذرخواهی میکنم❤