من یه همکلاسی دارم مقطع ارشد هستیم و اونا قراره ازمون استخدامی اموزش پرورش بدن بعد حالا چند هفته مونده به آزمون و دارن میخونن خلاصه یکی از اونا امروز اومده دیدیم چادر سرش کرده و باحجاب همون کسی که موهاش بیرون بود و جلوبازم میپوشید پوشش شخصیه قبول ولی واقعا چادر احترام داره و اصلااااااا کار جالبی نیس بخاطر منافعی که تازه مشخص نیست قبول بشه یا نه چون میدونم پارتی هم نداره رنگ عوض کردن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نمیتونه چون چادر حرمت داره تا آخر عمرش بیکار بمونه. الان همهی ادارات دولتی از این تحقیقات برای استخدام دارن. هر رشتهای هم که شغل آزاد نمیتونه داشته باشه.
چادر زمانی حرمت داشت که کسی که سرش میکرد میفهمید پوشش حضرت فاطمه ارزش داره نه بعضی از خانمای چادری الان که ارث پدرشونو از بقیه طلب دارن و فکر میکنن چون چادرین هر رفتار زنندهای میتونن با غیر چادریا داشته باشن
تا چندسال پیش خانمای چادری ی آرامشی به ادم میدادن و جوری رفتار میکردن ادم کیف میکرد ولی الان...
البته بازم میگم همشون نه
وقتی اینجا تاپیک میزنی و از کسی بد میگی یا قضاوتش میکنی من جای اون اگه حق باهاش باشه جوابتو میدم ناراحت نشو!
وقتی خود فرهنگیان همینو میخواد دختر بیچاره چیکار کنه؟ اگه بی چادر باشه قبول نمیکننش بخاطر طرز فکر ش ...
قضاوت نکردم و نوشتم شخصیه حتی همکلاسیام که پر رو ان بدجوری بهش حرف انداختن ولی من اصلا چیزینگفتم بهش ولی این هنوزامتحان نداده مشخص نیس قبول بشه یا نه
منم دخالت نمیکنم بخدا هیچی هم نگفتم ولی همکلاسیام پر رو ان بهش حرف انداختن و متوجه شد ولی خب اصلاااا ...
اره . خیلی وقتا ادم خیلی چیزا رو نمیپسنده . اما لزومی هم نیست ک حتما ب روی طرف بیاریم . چون دنیا پر از آدماییه ک هر کدوم حد اقل یه صفت نا پسند دارن و ما فرصت هشت میلیارد به رو آوردن نداریم دوست من 🌱💚