2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 3958 بازدید | 248 پست
نه چندجا رفتم اونام احتمالن بخاطر قد قبول نکردن

نه این احتمال که دیگه نظر شماست. ممکنه صحت نداشته باشه. 

تازه هم که اینجوری باشه، ما دخترا هم کلی خواستگار برامون میاد که همون نگاه اول نمی‌پسندن و چاییشون تموم شد میرن. یعنی حتی به حرف زدن نمی‌رسه. خب معلومه که از ظواهر خوششون نیومده.

تازه خواستگارا زنگ می‌زنن پشت تلفن می‌پرسن قد دخترتون چنده؟  بهتر همون اول خودشونو نشون می‌دن

آره بخدا هر چی میگی  دقیقاً برای منم هست من که از دستش فرار کردم اونم رفته دنبال هرزه گیاش

شوهر من زشته .ولی اونم چون ملاک پول وموقعیت اجتماعی بدست اورده اذیتم میکنه

بنظرم تنها راه اینه زن یه ادم هم زشت هم بی پول میشدیم که فقط خوش اخلاق باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره بخدا هر چی میگی  دقیقاً برای منم هست من که از دستش فرار کردم اونم رفته دنبال هرزه گیاش

شوهر من خودش ول کرده رفته

بره بمیره

فقط حضانت بچم بده

اصلا این پسرایی که مریضن تنوع طلب هستن دنبال خراب کاری هستن

چرا زن میگیرن

که بعدش برن

آخی انشاله یه دختر خوب همه چی تموم خوشگل دوست داشتنی مهربون خوش اخلاق زودی زنت بشه 

صلوات میفرستم برات

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  
شما میگن دختر خوشگل باشه ماهم میگم باید بلند باشه و حداقل یه هیکلی داشته باشه

شما فقط همین میگید؟؟ تا اونجا که ما دیدیم اکثرا دخترایی که نه تحصیلات درست درمون دارن نه خانواده شون پایگاه اجتماعی و اقتصادی درست درمونی و نه شغل و پولی از همه متوقع تر تشریف دارن. قد و هیکل و پول و خونه و ماشین عروسی و طلا و .... برا کی؟ برا کسی که چیزی جز فیسش نداره تازه اونم اگه داشته باش۵