2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 3958 بازدید | 248 پست
این چیزایی که گفتی برای اقایون هم هست خودش نه قیافه و هیکل داره، نه کار و شغل داره نه خونه و ماشین ...

هست پسر آویزون و ..... اون پسر با این تعریف های تو کلا آدم نرمالی نبوده . من حالت نرمال جامعه گفتم  که اکثر پسرها بدون پول و کار و سرمایه و خونه یا سمت ازدواج نمیرن یا کسی بهشون زن نمیده

قربونت برم نظر لطفته

عزیزی 

الان هوا چطوره کی میشه بیام اونطرفا

میدونی چرا تابوت جوونا سنگینه؟! چون با آرزوهاشون دفن میشن✓♡کاربری پنجمم هست🥲دیگ با شماره پسرخاهرشوهرم عضو شدم  نی نی یار دست از سر من بردار😑

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از نزدیک ندیدم ولی وقتی توی تلویزیون میبینم شوهره دعوا می کنه بعد ژنه فقط نگاه می کنه یا مثه یه بچه ...

من از جفتش بدم میاد 

زن نساز و خاله زنک و بیسچاری دعوا کن و دعوا راه بنداز

تا مرد بد دهن و بد رفتار بی سلیقه که حالا دست بزنم داشته باشه

حالا زن بی اعصاب باز قابل تحمله

ولی مرد بد دهن و کتک زن و ... اصلا

من از جفتش بدم میاد  زن نساز و خاله زنک و بیسچاری دعوا کن و دعوا راه بنداز تا مرد بد دهن و بد ...

زن فتنه گر خب معلومه که خیلی بد و به درد نخوره ...ولی زنی که از حقش دفاع میکنه و اجازه نمیده شوهرش یا پدر و مادرش بهش زور بگن منظورمه

مرد هم بدتر از همه اخلاقاش اینه که تهمت ناموسی بزنه و شکاک و بد دل باشه البته من همسر آینده ام کتک بزنه درجا کتک میخوره  

ببخشید کدوم شهرین؟ 

خب واقعیتش ۱۶۵ برا پسر کمی کوتاهه.و دخترا هم ب قد اهمیت میدن در کل.ولی باز هم شرایطتون خوبه و قد در بین سایر شرایط آیتم چندان مهمی نیست.لذا می تونید خواستگاری کسایی برید که قدشون زیر ۱۶۰ هست.که دختر تو این رنج قد هم زیاده. نا امید نشید. هرکس قسمتی داره.انشاالله که بهترین ها و در بهترین زمان نصیبتون بشه

زن فتنه گر خب معلومه که خیلی بد و به درد نخوره ...ولی زنی که از حقش دفاع میکنه و اجازه نمیده شوهرش ی ...

برا من که جفتش به یه اندازه چندش آوره

رابطه آمبر هرد و جانی دپ یه نمونه اش

واقعا اون زن سم‌ برا اون مرد

و برعکس مرد شکاک بد دهن و آزار گر هم سم برا یه زن خوب

منم ازدواجم جور نمی شه 

چند سال پیش یه خانومه سر زده اومد در خونه گفت قدت چند  گفتم ۱۵۵

گفت نههههههه پسره من۱۷۰هست 

من نمی دونم چطوری یسری اعتماد به سقف دارن 

اخه ۱۷۰برای پسر بلند نیست 

شما دوجا رفتی ناراحتی 

من چی بگم  از این موارد زیاد داشتم 

هیکلمم خوبه  یعنی چاق نیستم ،چهره م متوسط