2777
2789

من از نیری تو بازار تجریش روغن نارگیل اصل میخرم و خیلی راضیم

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

روغن نارگیل خوبه این مارکی که شما میگید رو نه ..ولی راضیم

صدایت میکنم اما                                                                 جوابت را نمیخواهم                                                              که در هر پاسخت                                                                  یک مثنوی کم میشود از من                        

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلش رو استفاده کردین؟

بله ..از روغن گیری ها گرفتم

صدایت میکنم اما                                                                 جوابت را نمیخواهم                                                              که در هر پاسخت                                                                  یک مثنوی کم میشود از من                        
من موهام چربه و ریزش دارم به نظرتون بدتر نمیشه موهام اگه بزنم؟

زیاد نزن، اگه ساقه موهات چربه به ساقه نزن فقط کف سرت بزن ولی اگه کف سرت چربه فقط به ساقه موهات بزن

شب است و هرکسی، به تعلقی گرفتار..........حضرت سعدی
چن وقته استفاده کردین برا بلندی مو خوبه؟

یکساله استفاده میکنم ریزش موهام کمتر شده

بیشتر واسه دور چشم و پیشونیم استفاده میکنم

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
موهات رو بلند و پرپشتم کرده؟

من کلا موهام کم پشته خودم که تغییری حس نکردم