2777
2789
عنوان

وااااییییی کمککککککک😭😭😭😭

809 بازدید | 48 پست

الانه که از استررررس بمیرمممم😭آقا دستم خورد به یکی که نباید زنگ میزدم زنگ زدمم حالا گوشیمم شارژ نداش ولییی از شانش کوووفتیه منننن اگه شارژ نداشته باشم بازم یه تگ میخوره وااای خداا اگه بره شمارم ذخیره کنه تلگرام واتساپم میاد بالا ابروووم میره اگه بفهمه من بودم😭😭😭 یعنی واقعااا بنظرتون همچنین کاری میکنه؟ یه آدم مگه چقد میتونه بیکار باشه که بره ذخیره کنه یه شماره ناشناس رو اونم من فقط ی تگ کوچولو زدم اخه😔 هرلحضع منتظرم پیام بده براچی زنگ زدی بهم تازه اون حتی نمیدونه من شمارش رو دارم اگه بگه شمارم از کجا اوردی چی جوابش و بدم اخه😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من با یه شوهر ویه بچه تو شکم با دانشگاه بازممممم شماره سیو میکنم ببینم کی بوده😂😂👩🏽‍🦯👩🏽‍🦯👩🏽 ...

وااای خدا 😅😅😅

***** مـــــــــعجزه زمانی اتفاق می افتد که تو به جای انرژی بخشیدن به ترس هایت، به رویاهایِ زیبایَت انرژی بدهی، به جای باور کردنِ ترس هایت، رویاهایت را بـــــاور کنی. همه ی زندگی روی همین دو واژه استواره : بــــــــــــــــــــــاور ، تمـــــــــــرکز