2777
2789
عنوان

وااااییییی کمککککککک😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 809 بازدید | 48 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سریع عکس و اسمت و از پروفایل بردار بدوووو

کاربریم از بهمن ۱۴۰۱ به دوستم قرض دهده بودم تاپیکاش برا من نیس راجبشون چیزی نمیدونم راجب عمل معده و.... الانم باهاش کات کردم کاربری جدیدشم ندارم ارش سوالتون بپرسم لطفا سوال نپرسین ازم مرسی 
سریع عکس و اسمت و از پروفایل بردار بدوووو

از تلگرام واتساپ برداشتم ولی لامصب شاد دارم اونم برنامه شاد و داره اونجا نمیتونم اسمم و عوض کنم اسمم دقیقاااا اسم اصلی خودمه😭

خوده من یباراینجوری شدم

یادم میفته ازاسترس قلبم وایمیسته

هنوزم هنوزه میگم کاش نفهمه من بودم

آلبالو قرمز سابق،امروز صبح کاربریمو تعلیق کردن😁الان بعدظهر درخدمتتونم بایه کاربری دیگه،روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گزشت💔😔
از تلگرام واتساپ برداشتم ولی لامصب شاد دارم اونم برنامه شاد و داره اونجا نمیتونم اسمم و عوض کنم اسمم ...

نمیتونی از شاد خودت زودتر بلاکش کنی اون نبینتت؟

کاربریم از بهمن ۱۴۰۱ به دوستم قرض دهده بودم تاپیکاش برا من نیس راجبشون چیزی نمیدونم راجب عمل معده و.... الانم باهاش کات کردم کاربری جدیدشم ندارم ارش سوالتون بپرسم لطفا سوال نپرسین ازم مرسی 
با سریش جماعت وصلت نکن🙈😆(شوخی) از همه جا بلاک کن نفهمه 

هی خاااهر وصلت چیه حداقل اون می‌بود میتونستم یجورایی بگم بهش ولی یه آدمیه ک اصلااااا اصلاا نباید دستم میخورد😭

حالا مسجد گرفتی واسه اتفاقی ک هنوز نیفتاده؟ 😂  بیخیال بابا  فوقش ی زنگ میخواد بزنه بگه ...

ببین اصلا زنگ و میتونم یه کاری کنم میگم بچه کوچیک بوده نفهمیده ولی خببب اگه شناخته باشه من رو و بگه شمارم از کجا اوردی هیییچی ندارم بگم هیییچی