2777
2789

دندوناش سیاه شده قطره آهن کلش ۳ماه دادم ومولتی دیگ ندادم چکارکنم مسواک خریدم براش از کی بزنم براش چ خمیری بگیرم واینک کی ببرم چکاب ک اگ آهن کمبود داره دارو بهش بون خواهشا راهنمایی کنید چکارکنم ک از شیر بگیرمش اصلا ب شیر پاستوریزه نمیزنه

قطره اهن لیپوزوفر بده اصلا سیاه نمیکنه

دختر من دوسالشه همچنان شیر خشک میخوره

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قطره اهن لیپوزوفر بده اصلا سیاه نمیکنه دختر من دوسالشه همچنان شیر خشک میخوره

چن ماه دادم نخورد بزور میدادم با مولتی خارجی دندوناش سیاه شدن خراب سدن مال مولتی بود ک خارجی بود اجی.. ممنونم بنظرت زوده از شیر بگیرمش؟

چکاو که باید یک سالگی میبردیش

هنوزم میتونی ببری، قطره آهنی باید میدادی که دندونش سیاه نشه

از شیر هم میتونی بگیریش 

ولی شیر گاو پاستوریزه رو عادتش بده بخوره، من پسرم شیرخشکی بود از 18 ماهگی شیر گاو میدادم تا دوسالگی

بعد روزی دوتا شیر پاکتی کوچیک میدمش

فقط 11 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرچه در جستجوی آنی، آنی 💚

من ۲۱ ماهگی از شیر گرفتم. هم خوب به غذا افتاد و وزن گرفت هم من به آسایش رسیدم بس ک اویزون شیر بود

سختیش فقط دو شب اولش بود بعدش یادش رفت

واسه این نوشتم ببو گلابی که هیچ وقت یادم نره چه اشتباهاتی مرتکب شدم تا حس زرنگ بودن بهم دست نده
چکاو که باید یک سالگی میبردیش هنوزم میتونی ببری، قطره آهنی باید میدادی که دندونش سیاه نشه از شیر ه ...

چکاب یکسالگی بردم سالم بود.. خداروشکر.. قطره آهن چن ماه دادم مقاومت کرد دیگ ندادم.. چ روش برا از شیر گرفتن هست ؟ چکارکنم بچم شیر گاو نمیخوره

من ۲۱ ماهگی از شیر گرفتم. هم خوب به غذا افتاد و وزن گرفت هم من به آسایش رسیدم بس ک اویزون شیر بود س ...

وای قشنگ میفهممت

پسر منم کلا آویزون من بود

من سه هفته اس گرفتم ولی هنوز گاهی یاد میکنه و باید سرشو گرم کنم