2777
2789
من ۲۱هفته ام ولی در حد یه دونه کوچیک نیست مثلا چند دقیقه تو یه نقطه هست  چند ضربه با فاصله چ ...

اره خوب برا تو سنش بیشتره الان جنسیتش چیه؟ من بنظرم ربطی ندارند ک کجا باشه جنسیت چی میشه بستگی ب تخمک گذاری داره که توی ماه اقدام از سمت چپ آزاد میشه یا راست  

یا رب نظر تو بر نگردد...

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

حس میگه یا از روی فرم شکم؟

فرم شکمت انگار جنین سرش بالاست برای منم همین بود سر بارداری دومم که دختر شد

با افتخار گــیلکم❤️اصالتم‌ را میرزا کوچک خان جنگلی، پروفسور سمیعی ، محمد نامجو ، دکتر آذر اندامی و.. فریاد میزنند 🌿 زنده باد ایرانم💚🤍❤️ما گیلکا یه ضرب المثل داریم ننم اَنَ دِ لَ چه مارغانه بزه مفهوم؛ نمی دونم این چه توطئه ای کرده حکایت خیلیاست!،،رشتِ کُرم ایته‌ دسته گولم‌ 🌿‌‹توتمام‌منی،تمام‌پیداوپنهانم تمام‌داشته‌ونداشته‌ام تنهایت‌نخواهم‌گذاشت تاآن‌سوی‌ابدیَت E❤️P..
اره خوب برا تو سنش بیشتره الان جنسیتش چیه؟ من بنظرم ربطی ندارند ک کجا باشه جنسیت چی میشه بستگی ب تخم ...

بله درسته..

از بزرگترها شنیدم که پسرامون سمت چپ بودن و حرکات کمتر و آرومتر داشتن

دخترا سمت چپ بودن و شیطون تر بودن

من انومالی گفت صد در صد دختره

فرم شکمت انگار جنین سرش بالاست برای منم همین بود سر بارداری دومم که دختر شد

یعنی میگی بریچه؟

آنومالی ۶اتجام دادم وضعیتش خوب بود دراز کشیده بود.

ولی الان ممکنه سرپا شده باشه چون احساس میکنم خیلی اومده پایین

سر بچه اولم ماه ۷یا ۸بود

ک بریم شد و ماه آخر دوباره چرخید

بله درسته.. از بزرگترها شنیدم که پسرامون سمت چپ بودن و حرکات کمتر و آرومتر داشتن دخترا سمت چپ بودن ...

به سلامتی و دل خوش انشالله زیر سایه پدر مادر 

مهم اینه خدا از داشتن بچه بی نصیبمون نکرده 

یا رب نظر تو بر نگردد...
یعنی میگی بریچه؟ آنومالی ۶اتجام دادم وضعیتش خوب بود دراز کشیده بود. ولی الان ممکنه سرپا شده باشه چ ...

اره چون الان انگار سر بالاست خودتم که حس کردی اومده پایین ماه چندمی الان؟ 

با افتخار گــیلکم❤️اصالتم‌ را میرزا کوچک خان جنگلی، پروفسور سمیعی ، محمد نامجو ، دکتر آذر اندامی و.. فریاد میزنند 🌿 زنده باد ایرانم💚🤍❤️ما گیلکا یه ضرب المثل داریم ننم اَنَ دِ لَ چه مارغانه بزه مفهوم؛ نمی دونم این چه توطئه ای کرده حکایت خیلیاست!،،رشتِ کُرم ایته‌ دسته گولم‌ 🌿‌‹توتمام‌منی،تمام‌پیداوپنهانم تمام‌داشته‌ونداشته‌ام تنهایت‌نخواهم‌گذاشت تاآن‌سوی‌ابدیَت E❤️P..