2777

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پس اینکه میگن پسر راسته و دختر چپ اشتباهه

فکر کنم چون برای من که اینجوری بود

با افتخار گــیلکم❤️اصالتم‌ را میرزا کوچک خان جنگلی، پروفسور سمیعی ، محمد نامجو ، دکتر آذر اندامی و.. فریاد میزنند 🌿 زنده باد ایرانم💚🤍❤️ما گیلکا یه ضرب المثل داریم ننم اَنَ دِ لَ چه مارغانه بزه مفهوم؛ نمی دونم این چه توطئه ای کرده حکایت خیلیاست!،،رشتِ کُرم ایته‌ دسته گولم‌ 🌿‌‹توتمام‌منی،تمام‌پیداوپنهانم تمام‌داشته‌ونداشته‌ام تنهایت‌نخواهم‌گذاشت تاآن‌سوی‌ابدیَت E❤️P..
بچه اولم دختر  دومی پسر پسرم از اول سمت راست بود   دخترمو یادم نیس

منم زیرنافم و سمت راستم حرکتهاشو احساس میکنم

۲۱هفته ام

وقتی پاهام رو میکشم احساس میکنم دستی پایی چیزی ازش الان از شکمم میزنه بیرون😅

من ۱۶ هفته ام هنوز سونو دوم غربالگری نرفتم  ان تی اول گف ب احتمال پسر زیاد مطمئنم نگفت سمت چپه ...

من ۲۱هفته ام

ولی در حد یه دونه کوچیک نیست

مثلا چند دقیقه تو یه نقطه هست 

چند ضربه با فاصله چند ثانیه ای میزنه و تموم

دوباره بعد چند ساعت همینطوری

منم زیرنافم و سمت راستم حرکتهاشو احساس میکنم ۲۱هفته ام وقتی پاهام رو میکشم احساس میکنم دستی پایی چ ...

آخه جنسیت خیلی ربطی به محل قرار گرفتن بچه نداره   خدا حفظش کنه به سلامت دنیا بیاد

هم جنسیت هم تکون خوردن بچه ماشاءالله چقدر شکمویی😄 منم سر بچه اولم فقط آدمای اطرافم رو نخوردم ولی ...

خیلی بده واقعاً زیاد خوردن. هنوز هیچی نشده شکمم اومده جلو. آره حاملگی ها فرق میکنن

از رو شکمم نظرتون راجع به جنسیت چیه

حسم میگه دختره 

با افتخار گــیلکم❤️اصالتم‌ را میرزا کوچک خان جنگلی، پروفسور سمیعی ، محمد نامجو ، دکتر آذر اندامی و.. فریاد میزنند 🌿 زنده باد ایرانم💚🤍❤️ما گیلکا یه ضرب المثل داریم ننم اَنَ دِ لَ چه مارغانه بزه مفهوم؛ نمی دونم این چه توطئه ای کرده حکایت خیلیاست!،،رشتِ کُرم ایته‌ دسته گولم‌ 🌿‌‹توتمام‌منی،تمام‌پیداوپنهانم تمام‌داشته‌ونداشته‌ام تنهایت‌نخواهم‌گذاشت تاآن‌سوی‌ابدیَت E❤️P..