2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم سوالم همین روز اول قرص خوردم روز دوم قرص دومی رو خوردم ولی رابطه داشتیم مشکلی هست ب نظرتون چونکه من حدودای ۷ سال فقط ک.ا.ن.د.و.م  استفاده کردیم حالا موندم نکنه حامله باشم

فروش داروهای گیاهی نظیر انواع قرصهای لاغری .چاقی.لزل(گلوتاتیون)سفیدی کل بدن . کرمهای سفیدی صورت وازبین بردن لک وکک ومک . کرمهای جوانساز دست وصورت . ابرسان قوی صورت . قرص هیربست وهیرتامین اصل . اسکرابهای صورت وبدن . انواع ماسک . وخیلیی چیزهای دگه امکان ارسال ب سراسر کشور (خواهرای عزیزم من کلی احترام واستون قائلم پس با طعنه وکنایه ریپلای نکنید )
حتما قرص بخور جلوگیری هم بکن من قرص خوردم و هنوز پریود نشدم و دارم میرم بیبی چک بخرم ب قرصا اطمینا ...

من ببار جلوگیری نداشتم که سریع هم قرص اورژانسی خوردم اما باردار شدم 

نه اگه هرروز ومرتب میخوری نیازی نیست

ما ۶سال هست ازدواج کردیم همیشه خدا جلوگیری طبیعی داشتیم دیگه خسته شدم دوست دارم قرص بخورم یه مدتی ولی میترسم آخه خواهر شوهرام قرص میخورن باردار هم نمیشن

روش مصرفش چطوریه میشه لطفاً بهم بگین من تابحال استفاده نکردم از روش های جلوگیری همیشه طبیعی جلوگیری ...

پشتش نوشته عزیزم.مارک روکین بخر بهتره.

بعدم ماه اول هم قرص بخور هم ک ا ن دوم .تا پریود شی یبار.بسته ی دوم دیگه خیالت راحت باشه همون قرص کافیه.

سر ساعت مقرر بخور مثلا هرشب ساعت ۱۱.

با قرص های انتی بیوتیک و کافئین و کدوئین هم تداخل داره باهم نخورشون کلا فاصله بنداز دوساعت