2777
2789
عنوان

قرص جلوگیری

| مشاهده متن کامل بحث + 14172 بازدید | 36 پست
روش مصرفش چطوریه میشه لطفاً بهم بگین من تابحال استفاده نکردم از روش های جلوگیری همیشه طبیعی جلوگیری ...

روش نوشته ازروز پنجم قاعدگی شروع میشه وهرشب باید بخوری..وقتی تموم شد سه روز بعد پریود شروع میشه.برای اطمینان ماه اول علاوه بر قرص ازهمون روش،قبلی هم استفاده کن

پارسا پسرمامان😍
روش مصرفش چطوریه میشه لطفاً بهم بگین من تابحال استفاده نکردم از روش های جلوگیری همیشه طبیعی جلوگیری ...

قرص تنسی بخر

بعد خوردنش ۱۴روز بعدش پریود میشی

😀اگه نشدی ۵روز صبر کن‌چون خودش میندازه عقب

اگه بعد ۵روزم نشدی مبارکه تو یک‌مادرهستی😂😂

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ازروز۵پریودی بخورتاتموم بشه موقع خواب هم بخورشکمت خالی هم نباشه که اذیتت نکنه تموم که شدچندروزبعداش پریودمیشی

روشط بیعی که الکیه چند تا بچه رو ایجاد میکنه تو عمر ادم.قرص رو ماه اول روز ۵ پریود بخور...ماه های بعد وقتی بسته ۲۱ عدیی قرص تموم شد ۷ روز صبر کن باز بخور. باز ۷ روز صبر بعدش دوباره بخور.

اگر میخوای صد درصد جلوگیری بشه  با یه روش دیگه مثل کاند.وم یا طبیعی ترکیب کن

تجربم از کنترل pco و ریزش مو بعد از سالها دردسر و خرج اضافه: سراغ داروی گیاهی نرید. داروی هورمونی گاهی کمک کننده است اما داروی اصلی نیست. درمان طلایی که بهش رسیدم و خوب شدم قرص قند با دوز متوسط و مدت طولانیه. حتی اگر قندتون تنظیمه. چون یکی از دلایل اصلی pco مقاومت به انسولینه به قرص قند عالی جواب میده. فقط باید تحت نظر پزشک مصرف بشه.

واقعاحالامیخواستی بچه چندم

قصد بارداری داشتم ولی نه تو اون شرایط ولی باردار شدم وقتی هم فهمیدم باردارم بخدای بالای سرم خیلی خیلی خوشحال شدم اما پسرم بدنیا اومد دو روز بعدش فوت شد نه ماه تو شکمم بود قربونش برم الآنم دوست دارم باردار شم اما چون سزارینی هستم نمیتونم آخه چهار ماه هست که از سزارینم میگذره 

روش نوشته ازروز پنجم قاعدگی شروع میشه وهرشب باید بخوری..وقتی تموم شد سه روز بعد پریود شروع م ...

بعضی از قرصها براساس همون ترتیبی که روش نوشته باید بخوری از عدد۱ شروع میکنی.تری فازیک اینجوریه

پارسا پسرمامان😍
قصد بارداری داشتم ولی نه تو اون شرایط ولی باردار شدم وقتی هم فهمیدم باردارم بخدای بالای سرم خیلی خیل ...

اخی عزیزم چه سخت دلیلش چی بودانشاا...بچه بعدی خدابراتون نگه داره هروقت دوست داشتین

تعجب ای کاش توازمایش هامیفهمیدن ۹ماه اذیت نمیشدین زودترسقط میکردن خوب اینجوری بهتربچه نموندهم خودش ز ...

بله درسته ولی من تو بارداریام هر چی لازم بود رو انجام دادم ولی باز هم متوجه نشدم الان بخاطر اینکه تو بارداریم رژیم هم بودم آخه تو بارداریام دیابت بارداری میگیرم بشدت لاغر وضعیف شدم خیلی خیلی دوست دارم باردار شم 

وای چقدر سخته روش استفاده من هیچی حالیم نشد 

نه دیگه فقط اولش سخته.این ماه وقتی پریود شدی از این بسته های ۲۱ عددی بخر از روز پنجم پریود بخور...فعلا همین. بعدا ماه بعد بیا باز بپرس اینجا 

تجربم از کنترل pco و ریزش مو بعد از سالها دردسر و خرج اضافه: سراغ داروی گیاهی نرید. داروی هورمونی گاهی کمک کننده است اما داروی اصلی نیست. درمان طلایی که بهش رسیدم و خوب شدم قرص قند با دوز متوسط و مدت طولانیه. حتی اگر قندتون تنظیمه. چون یکی از دلایل اصلی pco مقاومت به انسولینه به قرص قند عالی جواب میده. فقط باید تحت نظر پزشک مصرف بشه.

بله درسته ولی من تو بارداریام هر چی لازم بود رو انجام دادم ولی باز هم متوجه نشدم الان بخاطر اینکه تو ...

ماهم دوسه تاازفامیل هامون بچه اولشون همین جورشدبدون هیچ دلیلی ولی بارداری بعدیشون خداروشکربچه سالم بودشماهم خیالت راحت 

ماهم دوسه تاازفامیل هامون بچه اولشون همین جورشدبدون هیچ دلیلی ولی بارداری بعدیشون خداروشکربچه سالم ب ...

خانوما دیابت هم داشتن؟بعد از چن وقت اقدام کردن برا بارداری؟

خانوما دیابت هم داشتن؟بعد از چن وقت اقدام کردن برا بارداری؟

ببین عزیزاینایی که میگم من خیلی ازنزدیک باهاشون ارتباط نداشتم بدونم ولی دوتاشون فکرکنم ۶الی ۷ماه کشیدبارداری دومشون