baby_yoda مدیر عضویت: 1401/03/16 تعداد پست: 809 عنوان ۲ساله از خونه بیرون نرفتم... | مشاهده متن کامل بحث + 1658 بازدید | 65 پست ۲ ساله افسردگی شدید دارم و هیچ جا جز دکتر نرفتم،انقد تو خونه موندم دیگه دارم دیوونه میشم واقن از اون طرف بخام برم بیرون جایی هم نیس که برم😢 1402/01/21 | 13:45 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
baby_yoda مدیر استارتر عضویت: 1401/03/16 تعداد پست: 809 شوخی بود عشقم😂 محلتون پارک نداره؟؟ صبح ها برو قدم بزن یا با وسایلش بازی کن نه نداره هیچی محله مون اراده بیرون رفتن نمیکنم
وارشممممم عضویت: 1402/01/18 تعداد پست: 203 خیلی دوست دارم اینجوری ولی اراده نمیکنم اصن انگار به پاهام زنجیر وصله تصمیم بگیر شروع کنخیلی جوابه روحیت کلا تغییر میکنه
baby_yoda مدیر استارتر عضویت: 1401/03/16 تعداد پست: 809 اره میفهمم اولش ممکنه یکم سخت باشه چون ادم به هر کاری انجام بده عادت میکنه شما الان به خونه موندن ع ... دوساله دوستام میگن بریم بیرون میپیچونم شون اعتماد به نفسمم پایینه حوصله بیرون رفتنم ندارم
کرولاینا عضویت: 1401/12/12 تعداد پست: 524 پشت کنکوری ام هر روز درس میخونم خب پس برو کتابخونه درس بخون اگه میتونی برو کلاس
پرتقاااااال عضویت: 1401/08/20 تعداد پست: 12557 نه نداره هیچی محله مون اراده بیرون رفتن نمیکنم چند سالته؟
baby_yoda مدیر استارتر عضویت: 1401/03/16 تعداد پست: 809 مگه باید کسی همراهت بیاد عزیزم خودت تنها برو پارک برو خرید برو دور بزن همینجوری .واینجوری انگ ... اره باید جمع و جور کنم خودمو
baby_yoda مدیر استارتر عضویت: 1401/03/16 تعداد پست: 809 خب پس برو کتابخونه درس بخون اگه میتونی برو کلاس میدونی حوصله و ارداه بیرونو ندارم بیشتر
nfssss عضویت: 1400/05/04 تعداد پست: 555 عزیزم اراده کن خب اصلا چرا فردا ؟ همین الان پاشو برو یه دوش بگیر حاضر شو و برو بیرون به جای غصه خوردن پاشو کاراتو انجام بده شده تنهایی برو اگه کلاسی دوست داری همین امروز ثبت نام کن
رقص_باله2 عضویت: 1401/05/26 تعداد پست: 4843 هر روز برم پارک؟کسی ام نیس که باهام بیاد اره هرروز ب بهانه پیاده روی بروپارک هم بادی ب سروکلت میخوره هم بهانه الکی نمیاری ک هرروز برم پاک؟هرروز برم بازار؟هرروز برم طبیعت؟ امضامزیرسرت ی کم ذغال ونمک ونون خشک بزارتومشمای فریزر بزارتابالشت بخاب.دیگ کابوس نمیبینی.کابوسای وحشتناک جن وچیزای ترسناک منظورمه،این تجربه ی منه،شباساعت۳شب ازخواب میپریدم،چون توخواب میدیدم یکی باصورت وحشتناک دنبالمه یا یکی بااره برقی میبُرّه بدنمو،یاتوتاریکی جن دنبالم بود،ایناروگذاشتم زیرسرم و دیگ ندیدم.خانومایی ک زیر۲۰سالید ومجرد،براتون میخام نصیحت کنم.نزارید حسرت چیزای کوچیک ب دلتون بمونه.من مجرد ک بودم نمیزاشتن آرایش کنم.الان همسرم کاری نداره بهم ولی هرچه قدر هم آرایش میکنم بازم حسرت هست برام.انگار ک هیچ لذتی نداره،همه چی ب وقتش قشنگه.کافی شاپ برید بادوستاتون.بازار برید بادوستاتون.برید کتابخونه باهمدیگ خوب باشید.تنهایی برید گردش.عصری دلت گرفت برو پارک منتظرنمون ک یکی بیاد ببرت.برادل خودت،بروکاشت ناخن،مثلا وقتی پریودی.اگ غسل باکاشت روقبول نداری.برو دوتا موی مدل شاخ سوسکیتو رنگ کن.میبینی؟اینابرای من حسرته.خییییلی چیزای کوچیک هست.شاید براهمتون بی ارزش باشه اما برامن باارزشه.چون منع شدم.مادربزرگم منعم میکرد.نزارید حسرت چیزای کوچیک تودلتون بمونه.
baby_yoda مدیر استارتر عضویت: 1401/03/16 تعداد پست: 809 تو واقعا عین خودمی نه جایی رو داری که بری نه دلت میخواد جایی بری. منم چندین ساله از خانوادم د ... به منم میگن برو بگرد برا خودت ولی حوصله و اراده شو ندارم از خونه ام خستم واقن
tara1049 عضویت: 1401/10/09 تعداد پست: 9930 برو بازار مثل اصحاب کهف بره قیمتارو ببینه دوباره افسردگی میگیره که
آواجمالی عضویت: 1402/01/20 تعداد پست: 3131 اره باید جمع و جور کنم خودمو آفرین از همین امروز عصر شروع کن .اصلا برو پارک و کتاب ببر بخون .حالا چ درسی چ هر موضوع دیگه ای .هوا هم ک خوبه
دوستدار_هنر_هستم عضویت: 1401/05/10 تعداد پست: 3309 ورزش کن حتی شده روزی نیم ساعتمدیتیشن کن,یوگا کار کنکتاب بخون،شکر گذاری کنقدم بزنهفته ای یبار جاهای مختلف برو،مهمونی بروبه مرور حالت خوب میشه سعی کن افسردگی رو فراموش کنی
baby_yoda مدیر استارتر عضویت: 1401/03/16 تعداد پست: 809 اره هرروز ب بهانه پیاده روی بروپارک هم بادی ب سروکلت میخوره هم بهانه الکی نمیاری ک هرروز برم پاک؟هرر ... میدونی هم اعتماد به نفس ندارم هم حوصله بیرون ندارم از خونه ام خستم نمی دونم واقن