2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

موهاتو نوک گیری کن موخوره اش بره بعدم ماسک مو آبرسان استفاده کن من اینکارو کردم موهام باید کوتاه‌تر بشه ولی دلم نیومد کوتاه کنم گفتم دوسه ماهی یبار نوک گیری کنم به مرور کامل بر طرف بشه 

اول دو سه سری برو ارایشگاه موخوره گیری و نوک گیری  خیلی موهات رو شونه نکن این رو ارایشگر بهم گف ...

والا من شاید اصن هفته دوسه بار شونه کنم😑

۱۹اردیبهشت فهمیدم اومدی تو دلم زندگی مادر♥️😍
موهاتو نوک گیری کن موخوره اش بره بعدم ماسک مو آبرسان استفاده کن من اینکارو کردم موهام باید کوتاه‌تر ...

منم دلم نمیاد

منم دلم نمیاد

حیف واقعا این همه زحمت کشیدیم بلند بشه 

پیشگیری کن وقتی موهات نم داره شونه نزن موهاتو چنگ نزن شامپو رو قشنگ بین دو کف دست ماساژ بده کف کنه بعد به موهات بزن و سشوار و اتو مو اگه زیاد استفاده میکنی کمترش کن اخه به مرور زمان باعث خشکی و وزی مو میشه 

حیف واقعا این همه زحمت کشیدیم بلند بشه  پیشگیری کن وقتی موهات نم داره شونه نزن موهاتو چنگ نزن ...

سشوار اینا استفاده نمیکنم اما موهام وقتی خیسه شونه میزنم شامپو رو هم همینجوری میریزم تو سرم

سشوار اینا استفاده نمیکنم اما موهام وقتی خیسه شونه میزنم شامپو رو هم همینجوری میریزم تو سرم

من دکتر پوست رفتم آخه پوست سرم خشک شده بود گفت شامپو مستقیم به سر نزن بین دو کف دست ماساژ بده کف کنه کفو به ساقه موهات بزن اونم حالت ماساژ آروم نه مثل لباس