2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

موخوره گیری موها کوتاه نمیشه فقط موخوره ها گرفته میشه

ولا من موهام تا کمر به پایین بود هی کوتاه کردم بازم موخوره هی کوتاه کردم بازم موخوره الان تا سر شوومه بازم داره فردا قراره برم کوتاه کوتاه کنم ببینم ایا موخوره من تموم میشه یا ریشه موهام موخوره داره 

ولا به من گفتن دوتا چهارشنبه پشت هم کوتاه کنی موخوره تمومه ولی هیچ نتیجه ندیدم نمیدونم 

خواهرشوهر من موخوره داشت پدرشوهرم انتهای موهاشو چندتا شب چهارشنبه زد، الان چندساله میگذره موهای بدون موخوره و محکمی داره ماشالله

خواهرشوهر من موخوره داشت پدرشوهرم انتهای موهاشو چندتا شب چهارشنبه زد، الان چندساله میگذره موهای بدون ...

بخدا من هنوزم دارم نمیدونم ولی قراره برم. کوتاه کنم ببینم بازم با اون کوتاهی بازم موخوره میگره یانه اگه ادامه دار بود دیگه میرم کچل میکنمو خلاص

خوبه پس شنبه قیچی کن موخوره هات بره 🙄😑

ببخشید قصد بی ادبی نداشتم

آخه نمی‌گنجه برام روز کوتاهی تاثیر بذاره رو رفع موخوره

ولی خب من باید به عقاید شما احترام میذاشتم

💕🧚‍♀️                                               

ببخشید قصد بی ادبی نداشتم آخه نمی‌گنجه برام روز کوتاهی تاثیر بذاره رو رفع موخوره ولی خب من باید به ...

برای منم نمیگنجه گلم ، خوبه هرچیزی رو فورا باور نکنیم، اما جزو دستورات معصومین هست قطعا آثاری داره که ممکنه علل طبیعی و مادی هم نداشته باشه، مثل ارزشی که برای روزها و شب‌های خاص بیان میکنند، یا مثل ساعات نحسی و غیر نحسی در تقویم شرعی. به هرحال همیشه همه چیز خلاصه شده در دید و فهم من و شما نیست🌹

برای منم نمیگنجه گلم ، خوبه هرچیزی رو فورا باور نکنیم، اما جزو دستورات معصومین هست قطعا آثاری داره ک ...

بله درسته موافقم.🌹🥲

💕🧚‍♀️