لیلی۱۵۱۸ مدیر استارتر عضویت: 1401/01/29 تعداد پست: 2805 عنوان دلتنگی چیه 79 بازدید | 7 پست دلتنگی چی هست و چجوری باید باهاش کنار اومد داداشی کجا رفتی کجا رفتی چرا رفتی زیر خاک تو قول داده ولم نکنی زدی زیر قولت سامان دلم برات تنگ شده کاش دوباره صدام کنی اجی کوچولو کاش دوباره بغلم کنی نازم کنی برام قصه بگی دلم تنگ شده برات الان پیش مامان بابات آرومی راحت بخواب داداش دوستت دارم داداشی 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 1402/01/21 | 13:33 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تو_گل_بندری_؟؟؟ عضویت: 1401/09/22 تعداد پست: 8410 دوست داری کنارت باشه ولی نیست😐 راه نداره تحمل کن کاربر قبلی مارمولک جلو کنتورم🦎پیتزا با سس تند میقولی سیسی؟دلت نخاد 🍕🥤
آتنا۷۴ عضویت: 1398/08/07 تعداد پست: 9863 سلام عزیزم تاپیکاتو خوندم دختر قوی مواظب خودت باش دکتر میری؟برات دعا میکنم خدا بهت صبر بده چقدر این دنیا بدرد نخوره از وقتی تاپیکا توخوندم خیلییییی بغضدارم نمیدونم چی بگم ولی برو پیش یکی تنهایی و فکر و خیال بدتر ت میکنه همچون تولد کودکی در هواپیمای در حال سقوط، ما در پایان آغاز شدیم...
لیلی۱۵۱۸ مدیر استارتر عضویت: 1401/01/29 تعداد پست: 2805 سلام عزیزم تاپیکاتو خوندم دختر قوی مواظب خودت باش دکتر میری؟ برات دعا میکنم خدا بهت ص ... سلامقوی نیستمنه دکتر نمیرم یعنی نمیتونم برم اره به درد نمیخوره داداشی کجا رفتی کجا رفتی چرا رفتی زیر خاک تو قول داده ولم نکنی زدی زیر قولت سامان دلم برات تنگ شده کاش دوباره صدام کنی اجی کوچولو کاش دوباره بغلم کنی نازم کنی برام قصه بگی دلم تنگ شده برات الان پیش مامان بابات آرومی راحت بخواب داداش دوستت دارم داداشی 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
آتنا۷۴ عضویت: 1398/08/07 تعداد پست: 9863 سلام قوی نیستم نه دکتر نمیرم یعنی نمیتونم برم اره به درد نمیخوره خوب عزیزم برو پیش خالت مادرت میدونه مریضی؟ همچون تولد کودکی در هواپیمای در حال سقوط، ما در پایان آغاز شدیم...
لیلی۱۵۱۸ مدیر استارتر عضویت: 1401/01/29 تعداد پست: 2805 خوب عزیزم برو پیش خالت مادرت میدونه مریضی؟ خاله خوبم فوت کرده اون یکیم لنگه مامانم هستاره میدونه داداشی کجا رفتی کجا رفتی چرا رفتی زیر خاک تو قول داده ولم نکنی زدی زیر قولت سامان دلم برات تنگ شده کاش دوباره صدام کنی اجی کوچولو کاش دوباره بغلم کنی نازم کنی برام قصه بگی دلم تنگ شده برات الان پیش مامان بابات آرومی راحت بخواب داداش دوستت دارم داداشی 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭