2821
2789
عنوان

دلتنگی چیه

79 بازدید | 7 پست

دلتنگی چی هست و چجوری باید باهاش کنار اومد 

داداشی کجا رفتی کجا رفتی چرا رفتی زیر خاک تو قول داده ولم نکنی زدی زیر قولت سامان دلم برات تنگ شده کاش دوباره صدام کنی اجی کوچولو کاش دوباره بغلم کنی نازم کنی برام قصه بگی دلم تنگ شده برات الان پیش مامان بابات آرومی راحت بخواب داداش دوستت دارم داداشی 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

سلام عزیزم تاپیکاتو خوندم 

دختر قوی مواظب خودت باش 

دکتر میری؟

برات دعا میکنم خدا بهت صبر بده 

چقدر این دنیا بدرد نخوره از وقتی تاپیکا تو‌خوندم خیلییییی بغض‌دارم 

نمی‌دونم چی بگم 

ولی برو پیش یکی تنهایی و فکر و خیال بدتر ت میکنه

همچون تولد کودکی در هواپیمای در حال سقوط، ما در پایان آغاز شدیم...
سلام عزیزم تاپیکاتو خوندم  دختر قوی مواظب خودت باش  دکتر میری؟ برات دعا میکنم خدا بهت ص ...

سلام

قوی نیستم

نه دکتر نمیرم یعنی نمیتونم برم 

اره به درد نمیخوره 

داداشی کجا رفتی کجا رفتی چرا رفتی زیر خاک تو قول داده ولم نکنی زدی زیر قولت سامان دلم برات تنگ شده کاش دوباره صدام کنی اجی کوچولو کاش دوباره بغلم کنی نازم کنی برام قصه بگی دلم تنگ شده برات الان پیش مامان بابات آرومی راحت بخواب داداش دوستت دارم داداشی 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
سلام قوی نیستم نه دکتر نمیرم یعنی نمیتونم برم  اره به درد نمیخوره

خوب عزیزم برو پیش خالت 

مادرت می‌دونه مریضی؟

همچون تولد کودکی در هواپیمای در حال سقوط، ما در پایان آغاز شدیم...
خوب عزیزم برو پیش خالت  مادرت می‌دونه مریضی؟

خاله خوبم فوت کرده اون یکیم لنگه مامانم هست

اره می‌دونه 

2790
2823
2791
2779
2792