2777
عنوان

لاغری

76 بازدید | 6 پست

سلام.بدن من خوبه یعنی در کل از دور کسی متوجه نمیشه شکم دارم،ولی من یکم شکم دارم و دوست دارم قبل تابستون آب بشه کسی راهکاری داره؟معدم حدودا یه ساله اومده بیرون معدن بزرگ تر از حد خودشه کسی راهکاری داره؟

هر حرفی توی تاپیک استارتر زدم یعنی نظر منه و به هیچکس ربطی نداره اگرم که اینو متوجه نمیشن و کلا مشکل دارین توی فهمیدن ریپ بزنین تا توجیه تون کنم عزیزانم ولیییی از هم‌نظرها به خوبی استقبال میشه🤣

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

آب کرفس زیاد بخور قبل خواب خیار بخور 

چه زمانی آب کرفس بخورم؟چند بار در روز ؟

و خیار رو هم قبل خواب باشه میخورم.

چقد طول می‌کشه لاغر شم؟

هر حرفی توی تاپیک استارتر زدم یعنی نظر منه و به هیچکس ربطی نداره اگرم که اینو متوجه نمیشن و کلا مشکل دارین توی فهمیدن ریپ بزنین تا توجیه تون کنم عزیزانم ولیییی از هم‌نظرها به خوبی استقبال میشه🤣

چه زمانی آب کرفس بخورم؟چند بار در روز ؟ و خیار رو هم قبل خواب باشه میخورم. چقد طول می‌کشه لاغر شم؟

یه بار در روز 

با شکم خالی و ناشتا نخور 

دوماهینا تقریبا 

اما در کنار حتما دراز نشست ، رقص تو خونه ، طناب زدنم داشته باش

ما

یه بار در روز  با شکم خالی و ناشتا نخور  دوماهینا تقریبا  اما در کنار حتما دراز نش ...

نتیجه داشته برای شما؟