2777
2789
عنوان

بچم ۷ ماهشه نمی شینه

495 بازدید | 22 پست

پسر من تازه ۷ ماهش شده، هنوز نمی شینه خودش، به من تکیه میده میشینه ولی مستقل نمیتونه! 

چیکار کنم که زودتر بتونه مستقل بشینه؟

دیر نشده؟

هدف ۱۴۰۲ من: مهاجرت. به هدفم قول رسیدن داده ام 😊❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نهه عزیزم خودتو ناراحت نکن 

بچه پسر که تنبله همیشه من خواهرزادمم تا یکسالش و نیمش اصن تکون نمیخورد مینشست یجا اونم پشتش بالش میزاشتیم 

الان یه بلایی شده بیا و ببین سخت نگیر 

مگه بچه ی ۷ ماهه باید بشینه.

۲ ماهه دیگه وقت داره برای نشستن.

مخصوصا اگه پسره زیاد نزار نشسته نزار بمونه

کاش زندگی برعکس شروع میشد ...پیر به دنیا میومدیم با یه عشق جوون میشدیمآخرشم یه شب تو بغل مادرمون میمردیم...
مگه بچه ی ۷ ماهه باید بشینه. ۲ ماهه دیگه وقت داره برای نشستن. مخصوصا اگه پسره زیاد نزار نشسته نزار ...

چرا نزارع؟

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤
مگه بچه ی ۷ ماهه باید بشینه. ۲ ماهه دیگه وقت داره برای نشستن. مخصوصا اگه پسره زیاد نزار نشسته نزار ...

بدون کمک خودش رو نگه نمیداره تو حالت نشسته 

اوکی ه؟

هدف ۱۴۰۲ من: مهاجرت. به هدفم قول رسیدن داده ام 😊❤
چند ماهگی تونست بشینه؟  آخه دختر دوستم تو ۶ ماه نشست منم نگران شدم شاید دیر شده

بچه ها باهم فرق دارن

پسر من ۶ ماهگی چهاردست و پا میرفت ولی نمیتونست بشینه میرفت خسته میشد رو شکم خودشو مینداخت ۸_۹ماهگی نشست

بعد راه رفتنش بعد یکسالگیش بود با اینکه هم سن و سالاش دیگه نهایتا ۱۰ _۱۱ماهگی راه افتادن

اصلا بچتو مقایسه نکن

بدون کمک خودش رو نگه نمیداره تو حالت نشسته  اوکی ه؟

بله عزیزم.

در ضمن سعی کن از الان بچت رو با هیچ بچه ی دیگه ای مقایسه نکنی.

حتی خواهر و بردار قبلیش

کاش زندگی برعکس شروع میشد ...پیر به دنیا میومدیم با یه عشق جوون میشدیمآخرشم یه شب تو بغل مادرمون میمردیم...