2821
2789
وای دقیقا خاتواده منم همین بودن بهونه میاوردن ، چند سالته عزیزم؟

۱۸سالمه خوب چجوری راضیشون کردی من بابامم خیلی عصبیه به سنم نگاه نکن بخدا خیلی بیشتر از سنم میفهمم تو زندگیم سختیای زیادی کشیدم 😔

دقیقاً من واقعن خسته شدم ۱۳ سالم بودم یکبار با فکرای احمقانه مامانم ازدواج کردم نتونستم دوسش داشته ب ...

متاسفم واقعا.امیدوارم هر چی خیره سر راهتون قرار بگیره.

میان دیوانگان دیدم،هزاران عاقل مُرده👌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۱۸سالمه خوب چجوری راضیشون کردی من بابامم خیلی عصبیه به سنم نگاه نکن بخدا خیلی بیشتر از سنم میفهمم تو ...

گفتم بالاتر قشنگم بهت ک چحوری راضی کردمشون 

به یه بزرگتر بگو ک با پدرت صحبت کنه و خودتم منطقی و اروم باهاش حرف بزن 

فقط با مخالفتهایی بیجاشون زندگی آدمو نابود میکنن.من اگه در آینده صاحب یه دختر بشم.وقتی بزرگ بشه به ک ...

اره منم بخدا همیشه اینم بگم وقتی دختر دار شدم هیچ وقت پشتشو خالی نمیکنم هیچ وقت اجازه نمیدم ارزو به دل بمونه 

خوب اونا الان باهات حرف میزنن؟؟؟؟منم از این میترسم مامانو بابام بگن یا ما یا اون

ارههه بابا اینقدرم همسرمو دوس دارن ولی اینو میگن ک خوب یا بدش پای خودت چون خودت خواستی

دقیقاً من واقعن خسته شدم ۱۳ سالم بودم یکبار با فکرای احمقانه مامانم ازدواج کردم نتونستم دوسش داشته ب ...

وای خدای من😔😔عزیزم نگران نباش خدا خیلی بزرگه از خدا بخوا تورو به ارزوت برسونه من الان چند روزه دارم ختم انجام میدم واسه اخر این ماه 

ببین اول که مامان و دو تا لز خواهرای همسرم اومدن منو دیدن بعد گفتن یه تاریخ بزارین ما بیایم خاستگاری ...

خوب عزیزم ایشالا خوشبخت بشی مرسی که توضیح دادی 😍😘😘

وای خدای من😔😔عزیزم نگران نباش خدا خیلی بزرگه از خدا بخوا تورو به ارزوت برسونه من الان چند روزه دار ...

همه امیدم به خداست نمیخوام یجوری بشه که دیگه خانوادمو نبینم میخوام همه چی با خوبی و خوشی انجام بشه

خانواده منم میگفتن تو خودت این همه داری درس میخونی ک تهش بری با شغل ازاد ازدواح کنی 

من درسمم ول کردم فقط منتظرم خرداد بیاد برم دیپلممو بگیرم ولی خانوادم باز راضی نمیشن

من درسمم ول کردم فقط منتظرم خرداد بیاد برم دیپلممو بگیرم ولی خانوادم باز راضی نمیشن

ببین درستو ک ول نکن بخون یا یه هنر یادبگیر 

منطقی صحبت کن باهاشون و به یه بزرگتر بسپار ک حرف بزنه

ارههه بابا اینقدرم همسرمو دوس دارن ولی اینو میگن ک خوب یا بدش پای خودت چون خودت خواستی

خوب دیگه همین خیلی خوبه که دوسش دارن ایشالا با همسرت انقدر خوشبخت بشی پیشه خانوادت سرتو بلند کنی و با افتخار بگی که چقدر خوشبخت شدی