2821
2789
بخدا خانوادم دلیلاشون خیلی الکیه میخوان با این دلیلای منو از عشقم جدا کنن 😔😔من نمیخوام اونا میگن ب ...

وای دقیقا خاتواده منم همین بودن بهونه میاوردن ، چند سالته عزیزم؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بخدا خانوادم دلیلاشون خیلی الکیه میخوان با این دلیلای منو از عشقم جدا کنن 😔😔من نمیخوام اونا میگن ب ...

حتی اواخر میگفتن یا ما یا اون منم گفتم دل خودمو انتخاب میکنم 

همه کار کردیم راضی نمیشه ما که همو دوست داریم هر دقیقه باهم در ارتباطیم و همو میبینم مثل یک زن و شوه ...

فقط با مخالفتهایی بیجاشون زندگی آدمو نابود میکنن.من اگه در آینده صاحب یه دختر بشم.وقتی بزرگ بشه به کسی علاقمند بشه و بدونم واقعا دوسش داره بهش میگم ازدواج کن اگه هم به مشکل برخوردی برگردد خودم محکم پشتتم حداقلش اینه که تجربه کسب کردی و دیگه الان فرق خوب و بد رو میدونی.

نه مثل جامعه ما که اگر دختر پسری همدیگرو بخوان اگه دختر اصرار کنه و کار به ازدواج ختم بشه یجورایی از خانواده طرد میشه.چون اگر در زندگی به مشکل بر بخوره اینقدرسرکوفت میخوره و قبل ازدواج اینقد براش خط و نشون کشیدن که حاضره بسوزه و بسازه یا بمیره ولی برنگرده.😪😴

میان دیوانگان دیدم،هزاران عاقل مُرده👌
همه کار کردیم راضی نمیشه ما که همو دوست داریم هر دقیقه باهم در ارتباطیم و همو میبینم مثل یک زن و شوه ...

ماهم اینجوری بودیم ولی الان که دارم ختم انجام میدم دیگه نمیبینمش فقط باهاش حرف میزنم امیدوارم تا اخر این ماه یه معجزه بشه و خانوادم رضایت بدن اخه قراره بیان خاستگاری امیدوارم همه عاشقا به عشقشون برسن

علت مخالفت خونوادت چیه؟؟؟؟

میگن ما میخوایم با یکی ازدواج کنی که کارمند باشه و یه سری مردم اطرافمون فهمیدن من این پسرو دوست دارم یه حرفایی زدن الان خانوادم فک میکنن ابن پسرو خانوادش بدن ولب واقعا از بیرون از هرکی بپرسی خوبیشونو مبگن

فقط با مخالفتهایی بیجاشون زندگی آدمو نابود میکنن.من اگه در آینده صاحب یه دختر بشم.وقتی بزرگ بشه به ک ...

دقیقاً من واقعن خسته شدم ۱۳ سالم بودم یکبار با فکرای احمقانه مامانم ازدواج کردم نتونستم دوسش داشته باشم جدا شدم ولی اینبار که واقعن یکیو دوست دارم نمیزاره ۷ ساله همینجوری موندیم 

میگن ما میخوایم با یکی ازدواج کنی که کارمند باشه و یه سری مردم اطرافمون فهمیدن من این پسرو دوست دارم ...

چ بد... ولی خب اوناهم صلاح تورو میخوان ولی دل تورو ملاک نمیبینن 

چن سالته؟؟؟ 

صلوات هدیه به شهید ابراهیم هادی 🌸❤️(الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)......اول از همه باید بگم که : دعای نی نی سایتی ها واقعا میگیره قلب های نی نی سایتی ها خیلی پاکه من از دعاشون معجزه دیدم...💚 تو یه تیکه از قلب منی:) پس مهم نیست چقدر قهر کنیم و به هم اخم کنیم چون هم من هم خودت می‌دونیم بین ما تنها چیزی که عوض می‌شه شدت دیوونگیامونه. می‌دونی نزدیکت بودن مثل چی می‌مونه؟ مثل کاری که اردیبهشت با شکوفه های انار می‌کنه🪴🌸 مثل دادن دریا به ماهی های رنگی اکواریوم مثل قطره های بارون واسه غنچه های تازه  مثل کاری که نقاش با بوم سفیدش می‌کنه آره جون من، کلمات پیش دل ما پا افتاده ست شما برای من خیلی عمیق تر از دوستت دارمی🫀🫂
وای عزیزم تودوخدا بگو چجوری خانوادتو راضی کردی توروخدا پدر توام مثل بابای من خیلی عصبیه 

ببین اول که مامان و دو تا لز خواهرای همسرم اومدن منو دیدن بعد گفتن یه تاریخ بزارین ما بیایم خاستگاری بابام قاطعانه گفت نه مامانمم میگفت نه بزار کیسای بهتر میاد سنت کمه و این حرفا حتی عمه هامم دخالت میکردن بابامو پر میکردن ک بگه نه 

من یه عمو دارم خیلی پایه و خوبه ب اون گفتم موضوعو گف هرکار باشه براتون میکنم بعد عموم با بابام حرف زد ک راضی بشه بره تحقیق کنه راجع به همسرم تحقیق کرد یه از خدا بی خبر چرت و پرت گفته بود درباره همسرم بابامم که از خدا خواسته دوبارع گفت نه ولی همسرم اومد با بابام صحبت کرد با بابابزرگم صحبت کرد و عمومم این وسط کمک کرد و خودمم خیلی با خانوادم جنگیدم 

منم مطمئن بودم  دفتر شعرش  که ی عالمه قربون صدقم رفته کنارمه اخرش اونی که خودشو نشون مید ...

میدونم عزیزم سخته ولی بخدا من چند ساله این پسرو میشناسم این پسر خودشو بهم نشون داده واقعا دیگه چیزی نمونده نشون بده عزیزم ناراحت نباش ایشالا بهتر میشه و خوشبخت میشی

میگن ما میخوایم با یکی ازدواج کنی که کارمند باشه و یه سری مردم اطرافمون فهمیدن من این پسرو دوست دارم ...

خانواده منم میگفتن تو خودت این همه داری درس میخونی ک تهش بری با شغل ازاد ازدواح کنی 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز