2777
2789

تو مسجد کلاس بزارم میدونم این کلاسا زیاده ولی به هر حال یه جورایی جذابش بکنم و بچه ها و نوجوونا رو جذب کنم. شوهرم نمیزاره. کلا فاز فکریش فرق داره. اذیتمم میکنه. مثلا اونشب چون چند دقیقه دیر تر ازحموم در اومدم به خاطر گریه بچه خیلی منو زد با مشت. ناگفته نماند منم بعدش چند تا محکم زدمش. شاغلم. حقوقم به توافق خودنون تو زندگیمونه. ولی وقتی از کوره دررفتناشو میبینم میگم جدا شم. هر چند با یه بچه سخته .برم برای خودم و دل خودم زندگی کنم. و کارای قرآنی کنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم حتما به همراه همسرت مشاوره برو

اگر نمیاد 

خودت پیگیر باش 

و اگر اصلاحی در رفتارش انجام نمیده برای خودت و‌روحت و جسمت فکری بکن 

اون بچه هم گناهی نکرده در فضای متشنج به هر قیمتی بزرگ بشه 

عزیزم حتما به همراه همسرت مشاوره برو اگر نمیاد  خودت پیگیر باش  و اگر اصلاحی در رفتارش ...

مشاوره نمیاد. زیاد بهم توهین میکنه سر مسائل مالی مثلا بیسکویت به بچه میدم یه ذره بریزه میگه احمق این چه طرز کاره. برا ذره مثقال حرفم میزنه

مشاوره نمیاد. زیاد بهم توهین میکنه سر مسائل مالی مثلا بیسکویت به بچه میدم یه ذره بریزه میگه احمق این ...

توهین و‌تحقیر شما براش عادت شده 

سکوت کردی 

که به مرحله خشونت جسمی هم رسیده 

نگذار اینجور لهت کنه 

الان تو خونه بشین قران بخون از بچت نگه داری کن لازم نکرده بری کلاس مسحد بزاری چه حرفیه میزنی وقتی شرایطش باشه عالیه وقتی نیس ولش کن کارای قرانی زیاده به بچت یاد بده زکات بده نماز بخون قران بخون از خدا بخواه شرایط اونم درست کنه خودش برات درست میکنه

خدایا شکرت واسه همه نعمت هایی که بهمون بخشیدی ممنون