2777
2789
عنوان

شاید براتون جالب باشه

214 بازدید | 13 پست

انگار بعضی چیزا واقعا ب ادما وصله نمونش بگم

شماره همراه شوهرم و شماره خونه بابام عین همه اتفاقی

یا یکی دیگش اینکه مجردیم رتبه کنکورم ۵۸۸بود الان همین عدد شماره تلفن خونمه!!!

یاهراتفاقی توزندگیم میوقته ازدواج ازمایش خوت تولد خودم تولد بچم همش پنجشنس فک کنم پنجشنبه هم بمیرم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره هرکی فهمیده تا ۵ دقیقه دهنش وامیمونه طبیعی میخاستم بشم دنیا نمیومد حتی ی روز عقب تر از تاریخ عرو ...

چقدر خوب 😍 که سالگرد پیوند عاشقانتون، با تولد گل دخترت یکیه. چه روز خوش یمنی واقعا. خداروشکر 

برای منم شکرخدا از این اتفاقا زیاد پیش اومده. 

کاش گل دخترم تاریخ تولدش رند بشه 22. 2. 1402. من کلیییی ذوق کنم 😍❤

🌿اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ🌻
چقدر خوب 😍 که سالگرد پیوند عاشقانتون، با تولد گل دخترت یکیه. چه روز خوش یمنی واقعا. خداروشکر  ...

وای اینو بگم شاخ در میاری تاریخ تولدمم ۲۲/۲هس🤣🤣🤣🤣🤣😂😂😂امسال تولدم رند میشه الهی برای شما هم همین بشه

وای اینو بگم شاخ در میاری تاریخ تولدمم ۲۲/۲هس🤣🤣🤣🤣🤣😂😂😂امسال تولدم رند میشه الهی برای شما هم ه ...

😍ای جانمممم. تولدت مبارکککک. اره واقعا 😍امسال تولدتو با نی نی تو دلت و گل دخترت و شوهرت حسابی بترکونین و به فا ل نیک بگیرین این روز قشنگ رو.

ممنون عزیزم ان شاالله 😍❤

🌿اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ🌻