dadyasman مدیر عضویت: 1397/05/27 تعداد پست: 236 عنوان دعا | مشاهده متن کامل بحث + 700 بازدید | 55 پست سلام دوستان من از دعا نویس دعا گرفتم الان پشیمون شدم ترس و دلهره دارم با این دعا چیکار کنم 1402/01/21 | 03:59 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sa523k عضویت: 1402/01/12 تعداد پست: 5512 چرا دلت شک کرد؟؟؟ مگه اون شخص کارش درست نبود؟؟؟ بلخره نفهميدم بايد دعا بگيريم يا نه
dadyasman مدیر استارتر عضویت: 1397/05/27 تعداد پست: 236 چرا دلت شک کرد؟؟؟ مگه اون شخص کارش درست نبود؟؟؟ آره دلم شک کرده چون همه رو برعکس میگفت پریروز رفتم پیشش بهم گفت ک خانواده تو مخالفن تو با اون طرف ازدواج کنی بهش گفتم باهاش ازدواج میکنم در اخر یا نه میگه نمیدونم بعد بهم گفت برو فردا بیا رفتم بهم میگه خانواده پسره مخالفن
dadyasman مدیر استارتر عضویت: 1397/05/27 تعداد پست: 236 بعد هی ازش سوال میکردم یهو برگشت گفت زیاد سوال نکن من حوصله ندارم تو دلم گفت پول دادم باید به سوالام جواب بدی خوب مشکلم حل شه میگی حوصله ندارم هیچی اومدم بیرون
sana_gol عضویت: 1401/04/11 تعداد پست: 3167 بلخره نفهميدم بايد دعا بگيريم يا نه بستگی داره پیش کی میرینیسریا فقط دنبال پولن میگن درست میکنیم ولی بدتر خراب میکنن چون فقط میخوان پول بگیرن برای حاجت رواییم صلوات میفرستی😥🥺ان شاءلله عاقبت بخیر شی و گره ای تو زندگیت نیفته🙏🙏
sana_gol عضویت: 1401/04/11 تعداد پست: 3167 بعد هی ازش سوال میکردم یهو برگشت گفت زیاد سوال نکن من حوصله ندارم تو دلم گفت پول دادم باید به سوالام ... الانا میخوام بخوابم ولی فردا باهات حرف میزنم تو خصوصی میگم چیکار کنی برای حاجت رواییم صلوات میفرستی😥🥺ان شاءلله عاقبت بخیر شی و گره ای تو زندگیت نیفته🙏🙏
sa523k عضویت: 1402/01/12 تعداد پست: 5512 بستگی داره پیش کی میرین یسریا فقط دنبال پولن میگن درست میکنیم ولی بدتر خراب میکنن چون فقط میخوان پو ... خب من پيش يكي رفتم پول نميگيره خوب بود ولي نه زيادانگار اونجوري كه واقعي باشه نميتونن انجام بدندعاشم اشتباه انجام ميدادم برعكس ميشد
dadyasman مدیر استارتر عضویت: 1397/05/27 تعداد پست: 236 الانا میخوام بخوابم ولی فردا باهات حرف میزنم تو خصوصی میگم چیکار کنی الان بگو
sana_gol عضویت: 1401/04/11 تعداد پست: 3167 خب من پيش يكي رفتم پول نميگيره خوب بود ولي نه زياد انگار اونجوري كه واقعي باشه نميتونن انجام بدن د ... ببین اصن نباید شک کنییه درصد اگه تو دلت شک بیفته کارت جور نمیشهدعا تا ۴۰ روز اثر خوبی دارهو اینکه میگی خوب بود ولی نه زیاداینا از دعاهای ضعیف شروع میکنن میرن به سمت دعاهای قوییهو نمیان دعای قوی نمیزنن برای حاجت رواییم صلوات میفرستی😥🥺ان شاءلله عاقبت بخیر شی و گره ای تو زندگیت نیفته🙏🙏
sana_gol عضویت: 1401/04/11 تعداد پست: 3167 الان بگو اینجا بگم🤔🤔🤔 برای حاجت رواییم صلوات میفرستی😥🥺ان شاءلله عاقبت بخیر شی و گره ای تو زندگیت نیفته🙏🙏
dadyasman مدیر استارتر عضویت: 1397/05/27 تعداد پست: 236 ببین اصن نباید شک کنی یه درصد اگه تو دلت شک بیفته کارت جور نمیشه دعا تا ۴۰ روز اثر خوبی داره و ای ... من اینو میندازم تو آب جهنم پولم
sana_gol عضویت: 1401/04/11 تعداد پست: 3167 من اینو میندازم تو آب جهنم پولم چقد پول دادی؟؟؟به خودت باطل السحر داد خودتو بشوری؟؟؟ برای حاجت رواییم صلوات میفرستی😥🥺ان شاءلله عاقبت بخیر شی و گره ای تو زندگیت نیفته🙏🙏
sa523k عضویت: 1402/01/12 تعداد پست: 5512 ببین اصن نباید شک کنی یه درصد اگه تو دلت شک بیفته کارت جور نمیشه دعا تا ۴۰ روز اثر خوبی داره و ای ... قوي بود فقط يجور دارهمن باطل سحر خواستم فقط همه چيو ساكت كرد نحسيارو از بين بردولي حسش برنگشت به دلشخنثا بوديه دعانويسه گفت محبتيم انجام بده
dadyasman مدیر استارتر عضویت: 1397/05/27 تعداد پست: 236 چقد پول دادی؟؟؟ به خودت باطل السحر داد خودتو بشوری؟؟؟ ۴۰۰ آره یه چیز داد گفت بزار تو شیشه گلاب صورتتو بشور ی چیز دیگ هم داد گفت دور اتاقت بریز
sa523k عضویت: 1402/01/12 تعداد پست: 5512 من اینو میندازم تو آب جهنم پولم ببين اگه از جمعه تا حالا گرفتيش قمر در عقرب بودهاونا برعكس ميشه