همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
Beyond the hills A prophet Yi Yi Funny games A prophet The return(2003) Ida The secret in their eyes The act of killing Enter the void A prophet اینارو ندیدم ولی لیستمه ک ب نوبت ببینم میگن خفنن
تعلیقی😑😏✌🕊کاربر ۹۷ بودم 😌 نام بردن تعدادی از غذاها جرم است.باتچکر🤐
🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ
The last of usکوتاه .آخرالزمانی.هیجانی Beyond the hills A prophet Yi Yi Funny games A prophet The r ...
The last of us تموم شده؟!
🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ
فصلش کلا ۹ قسمته من دیروز صب شروع کردم تا شب تموم شد😁هنوز خبری از فصل بعد نیس
اهاااا مرسییی... من حوصله ندارم صبر کنم ندید بیاد... سریالارو میذارم کامل تموم شه بعد میبینم😁😁
آخه اسپویل میشه بگم ولی کلا ی جورایی تموم شده اس .منتظرت نمیذاره .برای پایان فصل یا کلا پایان سریال ...
باشه میبینم😁👌🏼