2777
2789
عنوان

اعتماد

292 بازدید | 22 پست

سلام بچه ها خوبید من گوشی همسرم دستم بود بعد هیچی نداشت منم نه چت چک میکنم نه گوشی چک میکنم واقعا بدم میاد الان رفتم جلو خودش ببینم چی تو گوشیش سیو کرده دیدم چندتا پست عاشقانه سیو کرده که به من نفرستاده تا الان یا مدل مو بافت سیو کرده در حالی که موهای منو نمیبافه بعد پرسیدم گفت نه دیونه ای و حالت خوب نیست و اینا منم هیچی نگفتم اصلا فقط نگاه کردم اومد بغلم کرد ولی کلا تو فکرم یه دلم میگه خیلی حساس شدم الکی یه دلمم میگه شاید چیزی هست اینم بگم اصلا گوشیش رو از من مخفی نمیکنه 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم مردا اونقدر دست به پیچشون خوبه که اگه خیانت کنن تو روحتم خبردار نمیشه اونوقت اینی که گوشیش دایم دست تو هست  بیاد شصت تو رو خبر دار کنه ول کن بابا برا خودت چالش درست نکن

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .
این حساسیتا عادیه ولی از حد که گذشت آزارت میده 🌹🌹🌹

دقیقا مثلا عروس عمه اش رو با اسم صدا میکنه یا شوخی میکنه اعصابم خرد میشه بگمم عروس عمه اش چند بار گفته که همسرم خیلی خوبه و خوش هیکله و اینا بعد دوس ندارم این راحتی بینشون رو بهش یکبار که تذکر دادم از دفعه بد اصلا نگاهم نکرد فقط سلام 

عزیزم اینکار کاملا طبیعیه اصلا حساس نشو

پسر همسایه ما تازه عقد کرده ولی چون میشناسمش میدونم تو سیو اینستاش پر از بافت مو هست، کلا علاقه داره😂😂

چند نفرم میشناسم متاهلن ولی پستای عاشقونه رو دوست دارن کلا سیو نگه میدارن.

عزیزم اینکار کاملا طبیعیه اصلا حساس نشو پسر همسایه ما تازه عقد کرده ولی چون میشناسمش میدونم تو سیو ...

جدی اخه همیشه برای من می فرستاد غیر ممکن بود برام بفرسته 

دقیقا مثلا عروس عمه اش رو با اسم صدا میکنه یا شوخی میکنه اعصابم خرد میشه بگمم عروس عمه اش چند بار گف ...

خیلی کارت اشتباهه خیلیییی

اینجوری با دستای خودت اعتماد و صداقت رو تو رابطه از بین میبری.

همسرت رو پنهانکار میکنی 

به دیگران هم نقطه ضعفت رو نمایش میدی و تازه راهو براشون باز میکنی چون فکر میکنن بینتون شکرآبه.

نکن اینکارو

جدی اخه همیشه برای من می فرستاد غیر ممکن بود برام بفرسته 

بله جدی میگم

عزیزم ممکنه نتش ضعیف شده باشه اون لحظه یا کاری پیش اومده باشه موکول کرده به بعد یا اصلا رو مودش نبوده خواسته سر فرصت بفرسته. همه همینطورن منم همینطورم

خیلی کارت اشتباهه خیلیییی اینجوری با دستای خودت اعتماد و صداقت رو تو رابطه از بین میبری. همسرت رو ...

نه اصلا بینشون خوب نبود که بخواد بد بشه ما یکبار رفتیم خونه اینا شروع کرد شوخیای خیلی مسخره کردن مثلا داشت قابلمه رو تمیز میکرد یهو اومد آشپزخونه گفت بیاید مهسا داره شام میخوره دوباره یا همیشه میگفت مهسا خانم این سری هی میگفت تند تند مهسا مهسا تو فامیلای  اینام اصلا اینجوری بودن درست نیس انگار یه مدلی خیلی خشکن 

نه اصلا بینشون خوب نبود که بخواد بد بشه ما یکبار رفتیم خونه اینا شروع کرد شوخیای خیلی مسخره کردن مثل ...

متوجهم، این مسئله برای منم پیش اومده، طوری که من اهل شوخی و گرم و اجتماعی هستم اما گاهی اوقات مجبورم در جمعی حضور داشته باشم که خشکن و مادرم مدام تذکر میده بهم. گلم خیلی خوبه که همسر شما اجتماعی و شوخ طبعه و اینکه اطرافیان خشکن مشکل اون بنده خدا نیست که... شما رفت و امدتو با این خانواده ها به حداقل برسون و به جاش با کسانی برو و بیا که منششون مثل شما باشه، این بی انصافیه که همسر به این بشاشی رو سانسور کنی وقتاییم که مجبوری در جمع این افراد باشی از قبل با همسرت صحبت کن و دلیل تذکرتو مثل الان بیان کن که تفهیم بشه براش.

چند سالتونه؟ چند وقته ازدواج کردید؟

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز