2777
2789
عنوان

اعتماد

| مشاهده متن کامل بحث + 292 بازدید | 22 پست
متوجهم، این مسئله برای منم پیش اومده، طوری که من اهل شوخی و گرم و اجتماعی هستم اما گاهی اوقات مجبورم ...

نمیدونم باید رو خودم کار کنم اینجوری نمی شه از طرفی ام اینم بگم من خندیدن و گفت و گو زیاد با پسرا و آقا های فامیل رو ندارم یکبار پسر خالم گل روی سرم بود افتاد خم شد گل برداشت گذاشت رو سر من همسرم اصلا عصبانی شد بهم ریخت چیزی نگفت ولی کاملا پیدا بود از ظاهرش اینم بگم پسر خاله من ۳۵ سالشه یه پسر داره منو به چشم بچه میبینه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نمیدونم باید رو خودم کار کنم اینجوری نمی شه از طرفی ام اینم بگم من خندیدن و گفت و گو زیاد با پسرا و ...

حتی اگر پسر خاله شما ۲۰ ساله هم بود و بچه نداشت باز هم دلیلی برای عصبانیت وجود نداشت

نه اصلا میخوام برم حتما 

حتما برو عزیزم

باعث میشه نسبت به خودت و رفتارهات شناخت پیدا کنی و دلیل و ریشه ی رفتارهات رو متوجه بشی، در اینصورت میتونی خودت رو بهبود ببخشی.

بهتره با همسرت برید تا هردو برای بقای رابطه تلاش کنید، همسر شما هم رفتارهای ناپخته بسیاری دارند.

سعی کن کتاب عشق ویرانگر، زندگی خود را باز بیافرینید و مردان مریخی و زنان ونوسی رو مطالعه کنی تا در مورد جنس مخالف به شناخت برسی.

حس میکنم احساس تنهایی، ترس و سردرگمی داری.

نه اصلا میخوام برم حتما 

و اینکه از این به بعد از قهر به عنوان سپر دفاعی خودت استفاده نکن چون اینکار سردی روابط میاره. اول روی خودت تمرکز کن، چند دست لباس زیبا بخر، مدل مو و رنگشو تغییر بده، ارایش کن و... تفریح کن برای خودت.

همسرت که میاد عود روشن کن با شمع روی میز، شام مورد علاقشو بپز بعد باهاش صحبت کن یا براش برقص یا حتی فیلم ببین و برو تو بغلش... اجازه بده کنارت حس امنیت داشته باشه و کنارش شاد باشی.

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز