2777
2789
عنوان

خونه خریدیم

| مشاهده متن کامل بحث + 703 بازدید | 54 پست

مبارکه عزیزم چقدر عالی 😍😍مهم اینه خودت دلت خوش باشه تو اون خونه حرفای بقیه باد هواست اصلا اهمیت نده الان باید کلی خوشحال باشی از چیزی ک نصیبت شده با حرفای بی اهمیت بقیه حال خوبتو خراب نکن اصلا

مبارک باشه به دل خوش بشینی، جای خوب هست به دلت هم نشسته ایراد های جزیی همه خونه ها دارن کم کم به سلیقه خودت تعمیرات انجام میدی زیاد درگیر حرف بقیه نشو

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم مبارکت باشه.به حرف هیچ کس گوش نکن..بخدا امشب فقط از خدا خواستم صاحبخونه بشم.آرزومه....ان شا ال ...

بخدا مستاجر بودم عذابای دنیا را کشیدم کلن من ادم بی زبونیم و بساز 

خونه دار شدم مسخره کردن راهش دوره فلانه بمانه حالا ک خونه خوب خریدم اومدن حرفای دیگه میزنن اصن دلسرد شدم 

واااااااااااای خدااااجون مبارکت باشه بهترین خبری که میتونستم امروز بشنوم

من مستاجرم شیرین ترین خبر خونه دار شدن بقیه است

الهی بحق صاحب زمان بحق امیرالمونین خوشبخت و سربلندو عاقبت بخیرو سلامت و خوش روزی باشید و صدای خنده هاتون بپیچه😘

مهم خودتی عزیزم ب حرف کسی توجه نکن چون ما تو شرایط اونا نیستیم هرکسی بنا ب شرایط خودش حرف میزنه

لذت ببر ازین حس خوب

من بودم سراز سجده بر نمیداشتم

الهی شکر❤️🕋💚

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
مبارک باشه به دل خوش بشینی، جای خوب هست به دلت هم نشسته ایراد های جزیی همه خونه ها دارن کم کم به سلی ...

خونه صفره عزیزم بهترین جای شهر دسترسی ب بازار کوثر مدرسه پیش دبستانی پارک بغل خونمونه سه قدم فاصله داره مادی جلو خونمونه انگار رفتی پارک اصن بعد ی بهار خاب داره ۶۰متر ک چهل متر مال ماست تو مجوز میگه نه الکیه این مجوز

چی گفتن مگه؟

خونه ما طبقه چهارما با ۶۰متر حیاط جلوش ک توی مجوز نوشته چهل متر از این حیاط متعلق ب طبقه چهارم ساختمان بعد میگه نه مال کل ساختمونه درپغ میگن سرتون کلاه گذاشتن

من وشوهرم هم اصلا نظر در مورد زندگی کسی نمیدیم ولی متاسفانه بقیه تو همه چی زندگیمون دخالت میکنن  ...

بخدا من فقط نظرم ایشالا خیر ببینید ایشالا بیشتر بخریده همین 

واااااااااااای خدااااجون مبارکت باشه بهترین خبری که میتونستم امروز بشنوم من مستاجرم شیرین ترین خبر ...

عزیزم ایه ۲۹سوره مومنون بخون من معجزه وار خونه دار شدم ما الان تو حسابمون پنج میلیون نیس یهویی جپر شد و دادیم خونه پنج میلیاردی خریدیم