2777
2789
عنوان

خونه خریدیم

| مشاهده متن کامل بحث + 703 بازدید | 54 پست
اهمیت نده بابا

میدونی خستم کردن از بس همه کارام ایراد گذاشتن همه چیز روانی شدم از بچگی تاالان دارن منو میکوبن حالام ک شوهر کردم بچه دارم هم خودمو هم خونوادمو میکوبن 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم ایه ۲۹سوره مومنون بخون من معجزه وار خونه دار شدم ما الان تو حسابمون پنج میلیون نیس یهویی جپر ش ...

راستش من یه دنیا چله برداشتم ولی هنوز قسمت نشده

مرسی عزیزم چشم برمیدارم ازین ببعد 

به امیدخدا وتوسل به صاحب زمان

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
مبارکتون باشه چقد خریدین  حسودیشون میشه

خونهه دو خوابه صد و بیست متر پلاک دوم خیابون بغل پارک بزرگ کوثر مدرسه از مهد تا دبیرستان خیابون اصلی ۵تومن شد حالا گیر داده نه همسایه ها بخان بیان برن تو تراس میتونن شوهرم گفت اخه چطوری میتونن راه نداره ک مجوز اختصاصی داذن مال ماس میگه نه دروغ میگن سرتون کلاه گذاشتن 

عزیزم چنوقت خوندی؟چندباروچه زمانی؟

ببین خود ختم نوشته ۷۱بار بعد از نماز صبح 

ولی من راه میرفتم میخوندم موقع خاب موقع بیکاری کارای خونه انجام میدادم اصن من نماز نمیخونم 

راستش من یه دنیا چله برداشتم ولی هنوز قسمت نشده مرسی عزیزم چشم برمیدارم ازین ببعد  به امیدخدا ...

اینو بخون شک نکن غیر اینکه اینو میخونی هی ب خدا اعتماد از قلب داشته باش نگو حالا اینو میخونم چطوری میشه برا خدا کاری نداره تو ی ساعت خونه دار شی 

ببین خود ختم نوشته ۷۱بار بعد از نماز صبح  ولی من راه میرفتم میخوندم موقع خاب موقع بیکاری کارای ...

قربون لطف و کرم خدابرم

انشاءالله عاقبت بخیر بشی عزیزم

خداخیرت بده❤️

اینو بخون شک نکن غیر اینکه اینو میخونی هی ب خدا اعتماد از قلب داشته باش نگو حالا اینو میخونم چطوری م ...

اره عزیزم من یه سرسوزنم شک ندارم همیشه میگم شاید تاالان ب صلاحم نبوده

ممنونم از لطفت

قربون لطف و کرم خدابرم انشاءالله عاقبت بخیر بشی عزیزم خداخیرت بده❤️

بخدا برای خدا کاری نداره من همش فارسی ب خدا میگفتن خدایا برای تو ک کاری نداره تو برامون همه چیا درست کن 

دعا میکردم ب هیچ کدوم از بنده هاش محتاج نباشیم اتفاقن یادمه شب قدر بود گفتم خدایا ی کار کن هیچوقت ب بنده هات رو نزنم 

میشه بگی اینا کی میگی کیا هستن

داداشامن با زنداداشام 

خدا میدونه ک من همیشه دوسشون داشتم همش براشون دعا کردم 

شوهرم دلش میشکنه گناه داره اونم کس و کار نداره پشتش باشن ی ادم ۳۳ساله اس دست تنها اونا سناشون بالاتره هیچی خب ندارن مستاجرن 

ما خونه خریده بودیم هی میگفتن راهش دوره محله اش فلانه ب شوهرم گفتم اینجا اگه بیابونم باشه مال ماست مستاجر نیستیم یهو اینجا از متری ۵شد متری۲۵

داداشامن با زنداداشام  خدا میدونه ک من همیشه دوسشون داشتم همش براشون دعا کردم  شوهرم دلش ...

مبارکه عزیزم حسودی می کنن حسادت تو وجود همه هست فقط مواظب چشم زخم باش دعا بخون صدقه زیاد بده اونا رو هم به حال خودشون رها کن