2777
2789
عنوان

همسرم قرار بود ماشین بفروشه

197 بازدید | 10 پست

سر جریانی باهم ک دعوا کردیم یعنی دعوامون درباره خانواده خودش بود بخاطر لجبازی باهام گفت ماشین نمی‌فروشم برای ثبت‌نام یکپارچه ک به اسم تو باشه برو انصراف بده پول پدرت هم پس بده آخه پول از پدرم قرض گرفتم رو انداختم منم خیلی خودمو نگه داشتم از حرفاش ک نرم این کارو انجام بدم حالا ک آروم شده بعد از چند روز گفت خبر نداری قیمتا چنده اینا گفتم نه خبر ندارم 

حالا نمیدونم میخواد چکار کنه بدم هم میاد چون اون روز این حرفو بهم زد سوالی کنم ک چکار میخوای بکنی 

از بابام پول قرض گرفتیم صد تومن حالا هم نمیدونم چ غلطی میخواد بکنه میفروشه یا میخواد دست نگه داره تکلیف ماشینا معلوم بشه اگر می‌فروخت بهتر بود چون ماشین به اسم مادرشه 

موندم چکار کنم چطوری بهش حالی کنم از طرفی بدم میاد مطرح کنم منتظره من بهش بگم فک کنم 

آره از امروز ماشین گرون شده 

لطفا یک دقیقه وقت بذارین و امضا مو بخونین .           بنده به روانشناسی و جامعه شناسی علاقه دارم و هدفم از عضویت تبادل نظر سازنده ، آگاه شدن و آگاهی دادن در مورد جنس مکمل هست ، مطالبی که متاسفانه در مدارس و دانشگاه بهمون نگفتن.                                          شاید بعضیا بگن این سایت برای خانوما و فرزندآوری هست .                                                                 ولی زندگی مشترک و تربیت فرزند به هردو جنس ارتباط داره .                                                                اگه حضورم در تاپیکی از نظرتون مناسب نبود بهم گوش زد کنید بلافاصله تاپیک رو ترک میکنم و نیازی به گزارش دادن نیست .                                                ممنونم که وقت گذاشتین .

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حرف های که تو عصبانیت می‌زنین رو جدی نگیر حالا هر چی گفتین رو فراموش کن و بی خیال شو باهاش صحبت کن&n ...

میترسم صحبت کنم دوباره اذیتم کنه حالم بهم میخوره ازش بخدا از طرفی هم فکرم درگیره الهی دربدر بشه 

سوالش هم نشون ازپشیمانی داره ،چه اذیتی خانومی  یه حرف معمولی زده گفته به اسم تو نباشه بگو منو ت ...

چند وقته دیگه هم برمیگرده میگه ماشین بیا بریم بفروشم وگرنه نمیزارم تو خونم زندگی کنی 

چند وقته دیگه هم برمیگرده میگه ماشین بیا بریم بفروشم وگرنه نمیزارم تو خونم زندگی کنی 

این دیگه بده مگه چه اشکالی داره چیزی بنام خانوم باشه اونم با پول باباش مگه تاالان ماشین  بنام مادرش بوده شما چیزی گفتی .

مگه احترام زن به اینه که چیزی بنامش نباشه