2777
2789
رفتن دانشگاه واسه ارشد ..مخم نمیکشه دیگه دارم فک میکنم ادامه ندم دیگه ...

مقاومت کن حداقل مدرکتو بگیری ضعف نشون نده از خودت منم تو همچین موقعیتی بودم فقط سَر کردم و مدرکشو گرفتم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مقاومت کن حداقل مدرکتو بگیری ضعف نشون نده از خودت منم تو همچین موقعیتی بودم فقط سَر کردم و مدر ...

کار عملیش سخته ...دوتا بچه مدرسه هم دارم خیلی بده ارزو داشتم قبول شم ولی حالا....

شرابطش رو نداشتم اصلا بچم کوچیک بود میدونم اینا اصلا دلیل خوبی نیس بزرگترین خریت و گناهم همینه که ام ...

بخشیده میشی خب نتونستی بیاریش اگه میوردیشو نمیتونسی مسعولیتشو ب دوش بگیری این گناهش بزرگتر میبود پشیمون نباش لابد اون لحضه این کار درست بوده ک انجامش دادی

نزدیک ۱۲ سالشه . خیلی نگرانشم

بله عزیزم خیلی زوده براش 

ی طوری وانمود کنید که تبلت خراب شده 

یا حداقل گوگلش رو روی بخش امنیت جستجو بزارید که جیز بدی بالا نیاره 

اگه تبلت رو به بهونه خرابی ازش گرفتین گوشی ها خودتون هم روی برنامه های خاصش رمز بزار و چندتا بازی نصب کن فقط تو اونا باشه سرگرم بشه غر نزنه 

هرگز نزار با دوست هاش چت کنه حتی بهترین دوست 

و لطفا لطفا چکش بکن 

تاپیک های قبلی که درباره دعوا هست مال خودم نیست مال ی کاربر دیگه است کاربری مو بهش قرض دادم

اگه بر ميگشتم به گذشته، تلاشم رو خيلي بيشتر مي كردم، و زياد غصه نمي خوردم، من اغلب اوقات غصه ميخوردم و نگران اينده بودم، اينده خيلي بهتر از اون چيزي بود كه فكر مي كردم، من توي زندگيم خيلي زياد تلاش كردم، به خيلي جاها رسيدم ولي كاش به جاي اون همه نگراني، تمركزم رو گذاشته بودم روي موفقيت بيشتر